Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D40 Aldım >>örnek Resimler
yaklaşık iki hafta kararsızlık sancıları çektikten sonra nihayet bu gün nikon d40 aldım
yeni olmasından dolayımı yoksa ilk slr deneyimim olmasındanmı bilmiyorum d40 çok hoşuma gitti çok kolay kullanılıyor yani benim gibi daha önce slr deneyimi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim
#granit' tarafından 23.02.2007 02:22:30 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar biliyorum yeri değil ama ben de d40x makinamı satıyorum.ilgilenen olursa özelden ulaşabilir.
Selamlar bugun itibariyle bende Nikon d40 almış bulunuyorum.Şuan pil şarjda en kısa zamanda resim çekmeye başlayıp sizlerle paylaşacağım
granit firmware işini hallettin mi? biraz daha foto yükleyebilir misin acaba rica etsem
Güle güle kullan resimlerini görmek isteriz.Arkadaşlar benCAMERA-D60-KIT aldım uzun zmandır kullanıyorum tavsiye ederim alacaklılara.
arkadaşlar bende d40 mı yoksa fujifilm s200 mü alsam karar veremedim yeni başladım fotoğraf çekmeye siz nediyorsunuzzz
ben bunun usb kablosunu kaybettim..nerdden bulabilirim...rica ederim yardımcı olunuz.
ben nikon d40 ımın usb kablosu (bilgisayara baglama kablosu) nu kaybettim...acaba elinde olan verebilecek kimse varmı veya nette bulabilir miyim? cok acil lütfen
nikon d40 kablosu için cd gerekiyor mu?
#orinafore' tarafından 05.01.2012 12:41:36 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -