Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
arkadaslar k 10 d ile sitedeki ilk fotografım
yigitguc, makinan hayırlı olsun.
Tolgi seninde makinan hayırlı olsun inşallah bir aksilik çıkmaz.
golden fotoğrafın açılmamış.Birde hafıza kartının kapasitesini arttırma işini ilk senden duyuyorum.Varsa öyle bir şey bizde öğrenelim.
Fatih bu fotoğrafı çekerken AF Contınue modunda da idi değilmi.
AS,evet,af-c modunda idi. Çekim modu da çoklu çekimdeydi.Yaklaşık 60 pozdan bir ikisi dışında netlik problemi yok. Net olmayanlardada problem benim objeyi takip edemeyişimden daha doğrusu deklanşöre basarken zoom halkasını çevirmemden kaynaklandı.
Adnan abi fotografı beceremedim yüklemeyi neysefotografcı arkadas 5 ytl karsılıgı 1 gb lık kartı 2 yaparız dedi up load ederek dedı ama tahmınm bir program kullanılıyor ama tam mantıgını bende algılayamadım su an harıl harıl programı arıyorum nette cok ılgınc programlar olabılıyo))
golden bulursan ve kapasiteyi ikiye katlarsan sitede bir çok arkadaşın duasını alırsın.Yanlız önce denemeyi sen yap ta bizim kartların başına bir iş gelmesin.
golden makinen hayırlı olsun.darısı bizim başımıza yanlız hafıza kartı konusunda satıcı arkadaş yanlış söylemiş olabilir.yazılımla hafıza yükseltmek zor bişey gibi.
Adnan abi aslında aklıma su geldi piyasada 5 bizde 2 ytl vatandas kos sd kartlarını up load ettirSürümden kazanıyım diyorum
Bence sen bu işi ucuz ,düşük kapasiteli bir kartta önce denede sürekli kullandığın kart zayi olmasın.
vALLAHA KELLE BANADA COK MATIKLI GİBİ GELMEDİ AMA ARKADAŞ GAYET KENDİNDEN EMİN GÖRÜNÜYODU HATTA 2 KERE TEKRARLADI YAPARIM DİYE BENDE O ZAMN DEDİM VARDIR HERHALDE Bİ BİLDİĞİbenimde niyetim aslında 256 lık kartta denemek bi bulabilsem o programı gerci gercekten cok ilginc programlar yakaladım konuyla alakası yok ama mesela tel numarası yazıyosunuz şahsın adresini ve ismini veriyor nasıl ama küçük ama etkili bir program denedim oluyo)))
#golden' tarafından 03.02.2007 23:54:37 tarihinde düzenlendi.
Elimde analog bir asahi pentax üzerinde takılı pentax 1.4 50 mm bir lensle 80-200 koboron marka başka bir lens var(80-200 de pentax uyumlu) 50 mm lik lens tahmini 30 senelik ama sağlam ve temiz
Bu lensleri bir dönüştürücü ile K10D de kullanabilir miyim merak ediyorum.
Zaten K10D almaya kararlıyken, elimdeki bu iki lensi de K10D ile kullanabilirsem şahane olacak
Saygılarımla
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -