netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar K10d nin yeni partisi önümüzdeki hafta içinde geliyormuş.

Tarih: 2 Şubat 2007, 20:35 - İp: 81.***.**0.198
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bence diger sitelerde gorunce hemen alelacele bir fiyat verip koymus,distributorden mal saglayamayıncada bu mazeretin arkasına sıgınmıslar..terbiyesizlik ve iş bilmezlik olarak goruyorum...yapamayacagın işe hiç baslamayacaksın...turkiyede internetten satısın adamakıllı yapılabılmesi için bu lafı ogrenmeleri gerekiyor..

bende zamanında internetten sipariş ettigim makinayı beklerken,uc gun sonra istanbula gitmem gerekmişti,gitmişken makinayı elden alayım diye telefon actıgımda makina zaten elimizde yok cevabı almıştım..uc gun istanbulda kaldım ve adamların bana soyledigi laf : stokta yoktu,niye sipariş verdinizki olmuştu..adamlara makinanın hala daha var oldugunu soyledigimde benım yanımda bılgısayardan bakıp "aaa varmış" demiştiler..tutumum karsısındada makinayı bir saatte temin edip bana verdiler...

konuyu dagıttım kusura bakmayın..umarım yakın zamanda makina elinizde olur...

Tarih: 2 Şubat 2007, 20:42 - İp: 88.***.**5.13
y_k
y_k (üye)
İzmir / Amatör

Cidden insan birşeye niyet edip, heveslenip yapamayınca bozuluyor....

Haftaya ikinci parti gelecek te hepsiburada aynı fiyattan mı verir yoksa fiyat değişir mi?

Tarih: 2 Şubat 2007, 20:56 - İp: 85.***.**1.90
as
as (Üye)

Ücreti ödendi ise fiyatın değişeceğini sanmıyorum.

Tarih: 2 Şubat 2007, 21:03 - İp: 81.***.**0.198
as
as (Üye)

Pentax lenslerinin bulunduğu bir link.TIKLA

Tarih: 2 Şubat 2007, 21:06 - İp: 81.***.**0.198
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Soner bu fiyata almayanı döverler,alanıda şekilde görüldüğü gibi kazıklarlar.Yani bin dereden su getirtirler.Türkiyede hala İnternet üzerinden alış-veriş adam akıllı yoluna girmedi.

Soner K10D'nin afrika fotoğraflarına baktım.Çok başarılılar tüm fotoğraflar.Hüsnü beyin eline sağlık.

Tarih: 3 Şubat 2007, 01:16 - İp: 88.***.**7.160
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

merhaba arkadaşlar.bu foruma ilk defa yazıyorum fakat yaklaşık 1 aydır her sayfasını didik didik ettikten sonra benide bir k10d sahibi yapmayı başardınız.başta adnan bey olmak üzere hepinize teşekkür ederim.çok ama çok memnunum makinamdan.aras fotodan 18-55 kit lensi 2 gb twinmoss sd ve çanta ile 2250 ytl 12 ay vadeli olarak bir hafta önce satın aldım.buraya nasıl foto yüklenir bilmiyorum ama size çektiğim bir fotografın fotokritik link ini vereyim
http://www.fotokritik.com/399290

Tarih: 3 Şubat 2007, 03:15 - İp: 88.***.**7.130
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

yigitguc,
Yeni makinan hayırlı olsun. Fotoğrafın, Uluslararası Af Örgütü" amblemini çağrıştırıyor. Güzel, güle güle kullan.

Tarih: 3 Şubat 2007, 08:20 - İp: 85.***.**2.78
golden
golden (üye)
İzmir / Amatör

arkadaslar pek konuyla ilgisi yok belki ama makina aldigim zamn fotografci arkadas 1 gb lik sd kartlari up load ederiz yani 2 gb ta cikarabiliriz dedi ?????nasil olur anlamadim yani bir program la yapicak tahmin ediyorum !!!!bilen varsa şu olayı bi anlatırsa sevinirim

Tarih: 3 Şubat 2007, 08:50 - İp: 85.***.**3.7
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

50-200 kitlens iso 400 1/1000 f 6.7 50 mm PS müdahelesl yok.

Tarih: 3 Şubat 2007, 11:48 - İp: 85.***.**3.155