Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
http://rapidshare.com/files/14411553/Exif_Reader__TR_.exe.html
Arkadaşlar ACD see olmadan exif bilgilerini okuyamadım. böyle bir şey hazırladım, türkçeye çevirdim bi programı. exif okumak için. indirebilirsiniz.
Arkadaşlar 350D makinamı sattım ve K10D almak istiyorum...Ama stoklarda yokmuş diye duydum...Ne zaman gelecek ya da şu an bulabileceğimiz biryer var mı Türkiye'de? Body olarak almak istiyorum yanına da sigma 17-70 alacağım....
Sevgili asinan,
10. sayfada PENTAX 31mm F1.8 AL'nin yüksek bir fiyatı olduğunu yazmıştın, bu lensin bu fiyata değecek üstünlüğü olup olmadığını gösterecek fotoğraflar var mı bir yerlerde?
ayrı başlık olsun abii. hatta oraya sadece cekilen fotolar konulsun.youm yapılmasın pek.. buradaise tartışmaya devam edilse daha iyi olur bence
Selam
kod makinan hayırlı olsun.
Bende K100d den , 3 ay kullanmama rağmen elimde rahat ve stabil bir tutuş yapamadığımdan ve pentaxın K1d gibi yeni bir model çıkarmasının zaman alaçağını düşündüğümden(PBase sitesine bakarsanız pentax slr tarzında makinaları sayı olarak canon ve nikondan çok aşağıda)
K10d'ye geçiş yaptım. makina 3 gündür bende fakat fotoğraf çekmek için vaktim olmadı gibi birşey.
Adnan Bey selamlar
Bu konudaki yazılar, yorumlar, resimler bana biraz konu dağılmış gibi geliyor daha özen gösterilen K10D'yi yapıcı
ve öğretici bir başka başlıkta devam edilmesi daha uygun gibi geliyor.
Adnan abi bende Fotoğrafçı arkadaşınızın kuşkusuz kıymetli fotoğraflarının arada kaynamaması adına ayrı bir başlık açılmasını öneriyorum.
Ayrıca bir sayfaya 10 adet mesaj yazılabiliyor.Bu sayıyı 20-30'a çekmemiz mümkün mü??
Arkadaşlar peki şu öneriyi nasıl karşılıyorsunuz.
Önce yeni bir başlık açıp fotoğrafları oraya parça parça yüklüyeyim.O bölüme arkadaşlar hiç yorum yazmasın.
Yorumları yine burada yapıp bu topiğin sohbet ortamını aynı sıcaklıkla sürdürelim.
İleride yeni açılan topicteki fotoğrafları buraya atıp onu sileriz.
Sizcede uygunmu.
fotoğraflar oraya, bilgi alışverişi buraya mükemmel olur.
Sayın Adnan bey..yine en doğru yolu buldunuz ben bu başlığın kesinlike devamını istiyorum...50.000 devirmeden bırakmak yok yada 100.000 ama ''ilk izlenimler'' lafı değişebilir K 10D KARDEŞİĞİ)OLABİLİR...FOTO lar başka topiğe...güzel olur..ayrıca yukarıdaki kızın gözlerini istiyorummmm...:.))
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455627 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579520 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165706 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -