netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ben o tepkinin nelere verildiğini hatırlıyorum 10sn sonra "ben k10d ile değiştireceğim" demesini de unutmamak lazım..

#sdtyrdkn' tarafından 01.02.2007 16:27:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Şubat 2007, 16:05 - İp: 88.***.**0.126
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Kod K10D ni güle güle kullan.Bursaya yakın Balıkesir.Bursa K10D severlere biri katıldı diyebiliriz yaklaşık olarak.
Gaijin ben küçükken sirkte çalışıyordum.

Tarih: 1 Şubat 2007, 16:23 - İp: 85.***.**1.210
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 1 Şubat 2007, 16:33 - İp: 88.***.**4.220
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

sdtyrdkn,meliksahu,kod,hocha.
Başka bir topicte şimdi okuduğum ama topiğin başlığı ile alakası olmayan küçük tartışma yazılarınızı siliyorum.

Arkadaşlar sanal ortamda yazılan yazılar farklı anlamlarda yorumlanabilir.Bunu engellemenin tek çaresi konunun merkezinden saptığını hissettiğiniz anda aklı selim düşünüp karşınızdaki insana biraz daha fazla anlayış göstermektir.
Şekilde görüldüğü gibi birbiriniz kırmadanda anlaşabiliyorsunuz.
Ben şimdi topic başlığı ile alakası olmayan yazılarınızı sileceğim.Aynı makinayı kullanan insanlar olarak burada daha çok yazışacaksınız.Birbirinizi kırmayın.
Kalp kırmak çok kolay ama onu onarmak çok zordur.

#as' tarafından 01.02.2007 17:38:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:32 - İp: 88.***.**5.115
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

burası 85 sayfa olmuş bence ayrı baslık acmak daha iyi olur??? konu kalabalıgı olacak bıraz,k10d diye baslayan cok topic acıldı ama_????

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:38 - İp: 88.***.**4.220
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar kendisi profesyonel bir fotoğrafçı olan arkadaşım Hüsnü Atasoy Türkiye'ye ithal edilen Pentax K10D yi ilk satın alanlardan biridir.Hüsnü bey makinasını alır almaz Togo,Gana,Benin,Batı Afrika gibi yerlere seyahate gitmişti.Kendisi ile geçen hafta bu seyehat dönüşünde telefonla görüşüp K10D hakkındaki izlenimlerini sormuştum.
Ve kendisinden K10D inceleme galerisinde kullanabileceğimiz orijinal K10D çıktısı fotoğraflardan rica etmiştim.

Sağ olsun kendisi fotoğraflarından bazılarını bana gönderdi ve buradan sizlerle paylaşabileceğimide söyledi.Bu fotoğraflar Hüsnü Atasoyun Afrikaya yapacağı ikinci seyehatten sonra kendisi adına açacağı bir sergide yer alacaklar.

Gelen fotoğraflardan yaklaşık 10 tanesi'de tarafımdan K10D ürün inceleme sayfasına konulacaktır.

Arkadaşım yaşanan mevsim itibarı ile şu an Afrikada Hamatan rüzgarlarının estiğini ,bu rüzgarlardan dolayı açık mavi bir gökyüzü bulmanın imkansız olduğunu ,Sahra çölünden kalkan kumların ve tozun beyaz bir gökyüzü yarattığını söyledi.
Aşırı sıcak havaya ,tozlu koşullara,batı Afrika sahillerindeki rutubete rağmen Pentax K10D nin mükemmel çalıştığını,makinanın bu performansı ile kendisini çok şaşırttığını ifade etti.

Hüsnü Atasoy un K10D hakkındaki diğer görüşlerinide fotoğrafları buraya yükledikçe sizlere aktarmaya çalışacağım.

Şimdi size sorum bu fotoğrafları buraya'mı yüklüyelim yoksa ayrı bir başlık altındamı aktaralım ne dersiniz.Ben karar veremedim.

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:38 - İp: 88.***.**5.115
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

86 sayfa olmus acaba inceleme tam olarak nezaman hazır olur???

#gaijin' tarafından 01.02.2007 17:41:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:39 - İp: 88.***.**4.220
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

haklısın adnan abi. verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.
ayrıca k10d yi tek başlık altında götürsek yani burada. hem arayanlar, hem de muhabbet için daha iyi olur sanki.

#meliksahu' tarafından 01.02.2007 17:42:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:40 - İp: 88.***.**7.82
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan, bence ayrı başlık daha iyi olur, burada sayfalar çok hızlı ilerliyor arada kaynamasın. K10D ile ilgili görüşlere yine burada devam ederiz. Tabi bu benim görüşüm.

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:44 - İp: 212.***.**0.50
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

o da doğru. bence bir sayfada gösterilen mesaj sayısını arttıralım

Tarih: 1 Şubat 2007, 17:46 - İp: 88.***.**7.82