netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

erex tam ben iki foto arasında çok fark göremedim diyecektim ki altta yazını okudum.."bu boyutlarda "..yalnız harika bir fotoğraf vermiş harika bayrağımız...çok beğendim ne yalan söyleyim incelemedekinden daha hoşuma gitti..açıda güzel...ellerine sağlık..

Tarih: 26 Mart 2007, 21:33 - İp: 88.***.**8.67
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

sdtyrdkn sb yi çok beğendim..çok güzel fotoğraf olmuş...gün geçtikçe fotoğraflar çok güzel olmaya başlıyor...

Tarih: 26 Mart 2007, 21:36 - İp: 88.***.**8.67
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

erex ne yaptın be abi.Şimdi biz bu güzelliğin üstüne ne çekip kendimizi beğendireceğiz Çiçekle böcekle hatta İ.Hakkı ile,böyle nazlı ve gururlu dalgalananan bir güzelliğin karşısında,iyi fotoğraf çıkarmak zor olacak.

Eline sağlık kardeşim

B arada birgün müzik dinlemeye beklerim.İkramda kusur etmeyiz evelallah

Tarih: 26 Mart 2007, 21:44 - İp: 88.***.**9.86
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

amati, eline sağlık... senin aletlerin üzerindeki tozları bie gördüm, yine makroculuğunu konuşturmuşsun...
1 yıl kadar sonra ben de bu tür cihazlar almak istiyorum, o konudaki bilgi birikimi ve deneyimine de başvuracağım, eğer iznin olursa.

Tarih: 26 Mart 2007, 21:49 - İp: 88.***.**1.75
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sdtyrdkn, AS'nin kalaycısından sonra senin siyah beyaz fotoğraf da cuk oturmuş. Renklisi ile karşılatırınca niçin S/B ve ne zaman S/B kafamda biraz daha şekillenmeye başladı. Kendi adıma teşekkür ederim.

Sevgili erex, alttaki bayrak benim monitörde biraz daha keskin ve biraz daha parlak görünüyor.

Tarih: 26 Mart 2007, 21:54 - İp: 88.***.**1.75
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Hamsiköy,teşekkürler.Abi o konuda küçük bir kitap yazacak kadar okudum ve kazıklandım Seve seve yardımcı olurum.Hiç olmazsa sevdiklerim doğru tercihler yapsın,paraları heba olmasın.Çok mutlu olurum.

Selamlar.

Tarih: 26 Mart 2007, 21:55 - İp: 88.***.**9.86
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar bayrağı görünce dayanamadım bir tane de benden.
f9.5 1/250 iso 100

Tarih: 26 Mart 2007, 22:20 - İp: 88.***.**2.127
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

endorf bu bayrağı hiç bir makina kötü çekemez.. ellerine sağlık çok güzel olmuş....renkler harika...

Tarih: 26 Mart 2007, 23:10 - İp: 88.***.**8.67
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

teşekkürler rüzgar2. işyerindeki arkadaşların yarısı masa üstü deseni yaptı

Tarih: 26 Mart 2007, 23:23 - İp: 88.***.**2.127
ruzgar2
ruzgar2 (üye)
Amasya / Amatör

BENDE

Tarih: 26 Mart 2007, 23:38 - İp: 88.***.**8.67