netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Erex ve hamsiköy.İstediğiniz fotoğrafları yolluyorum abi.
Rahatsızlık verdiysem diğer arkadaşlardan özür dilerim.

Tarih: 26 Mart 2007, 16:43 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Mart 2007, 16:47 - İp: 81.***.**8.226
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Mart 2007, 16:48 - İp: 81.***.**8.226
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Estağfurullah Ahmet, gördüğümüz her fotoğraf tam aksine bizi hoşnut eder. Üstelik K10 D kalitesiyle

Tarih: 26 Mart 2007, 16:53 - İp: 212.***.**7.114
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 26 Mart 2007, 17:01 - İp: 81.***.**8.226
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

lazut evet bugün aradım ve ne yazıkki ellerinde hatta ithalatçı da bile olmadığını söylediler.en erken bir hafta sonra gelirmiş.ben de siparişi iptal ettim.sonra aydınları aradım onlarda ellerinde olmadığını bir ay sonra stokta olabiliceğini söylediler.en son aras fotoyu aradım onlarda varmış ama 50 ytl fark vardı.onlardan sipariş verdim.50 ytl fazla vermek hakikaten zoruma gitti bir hafta beklemeye değer miydi bilmiyorum

bu arada o ne ses sistemiymiş amati harika birşeye benziyor.valla çok hoş duruyor ama ayrı ayrı fotoğraflar olunca algılamakta zorlandım.internette linki var mı o ürünün?

Tarih: 26 Mart 2007, 17:50 - İp: 85.***.**6.108
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

ozguradam.merhaba.Bu tek bir markanın ürünlerinden oluşmuyor.Aynen fotoğraftaki gibi.Body başka,nes başka,flash başka,tripod başka markalardan oluşabiliyor.Orada da da amaç binlerce bileşenden en uygunları bir araya getirip sinerji yaratmak.Yani orada da işler zor

Fotoğraf k10d ile çekilmemiştir.Sadece sistemin bir arada olduğu bir fotoğraftıBuna bakınca daha net anlarsın sanırım.
Selamlar.

Tarih: 26 Mart 2007, 18:29 - İp: 81.***.**8.226
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Amati kardeşim, çok güzel bir set oluşturmuşsun. Foptoğraf çekimlerindeki titizliğine bakınca hiç şaşırmadım.
Özellikle two stage pre-amp ve dual amp müthiş. Kolonlarda buna iyi uymuş.
Arkadaşlarım yeni aldıkları sistemlaeri bana dinletmek için davet ettiklerinde XO ve Havana kombinasyonu ikram etmezlerse gitmiyorum.
Herhalde sende öyle dinliyorsundur.
Keyfini çıkart.
Sevgiler.

Bu arada fotoğraf sitesinde olduğumu unuttum. Resimler de çok güzel, eline sağlık.

Tarih: 26 Mart 2007, 20:54 - İp: 88.***.**9.116
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Çamlıca tepesinden:

1/400 f/10 iso:400 Sigma 17-70 @53mm Jpeg çekim, Sharpness:+1
Sadece resize

Aynı fotoğrafın Neat image denoise (%50) ve USM uygulanmış hali

Bu boyutlarda hemen hemen hiç fark yok gibi. Sizce?

Tarih: 26 Mart 2007, 21:10 - İp: 88.***.**9.116
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

hiç dokunulmamış hali (galiba fazla pozlamışım ya da monitorumde problem var)
ExposureTime : 1/60Sec
FNumber : F8.0
ExposureProgram : Aperture Priority
ISOSpeedRatings : 400
ExposureBiasValue : EV0.0
FocalLength : 55.00(mm)
Contrast : Hard
Saturation : High
Sharpness : Hard

photoshoplanmış hali bu halini keyfi ekledim biraz, umarım rahatsız etmedim.

#sdtyrdkn' tarafından 26.03.2007 21:34:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Mart 2007, 21:32 - İp: 85.***.**2.239