netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

As ne karışıyorsun sen. Mimarca kaça verirsin d200 ü. İstersen s2 ile değiştirelim. Alıp satma derdinden kurtulursun hem. Süper makina.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:04 - İp: 88.***.**2.225
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Pazarbey avatarı neden değiştirdin yaw güzeldi

Tarih: 25 Mart 2007, 01:10 - İp: 88.***.**8.142
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Pazarbey yapma gözünü seveyim.Biz burada insanları bütçelerine göre en doğru makinaları almaya yönlendirmeye uğraşıyoruz, sende adamı gaza getirmeye uğraşıyorsun.
Biraz daha uğraşırsanız d200 de sattırırsınız adama yapmayın.D200 çok iyi makina.Hem zaten mimarca makinasını satacağı zaman ilk bana haber verecek sana ne oluyor.Biz işi makinayı aldığı ilk gün bağladık.

Mimarca şaka bir tarafa makinanı sakın değiştirme.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:12 - İp: 88.***.**7.24
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

Sizleri de arkadaş bildik. Neden bizim işimize su katıyorsunuz. Şunun şurasında bir D200cüğümüz olacaktı. Gerçi iyi bir makine değil ama, arkadaşlar daha iyisini alsınlar diye

Tarih: 25 Mart 2007, 01:27 - İp: 193.***.**2.10
as
as (Üye)

Tamer tamam ben aradan çekileyim D200 ü sen al.Ben mimarcaya söyliyeyimde D2X alsın.15 gün sonra onu da ben alırım.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:33 - İp: 88.***.**7.24
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

Tarih: 25 Mart 2007, 01:33 - İp: 193.***.**2.10
as
as (Üye)

Mimarcaya yakın oturan biri varsa gidip kaldırsa bari.
Bu muhabbette bir o eksik.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:36 - İp: 88.***.**7.24
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

sigma ile can ısıkıntısı oda ışığı

mimarcaya kesin düşeş bir şeyler gelmiştir.B u IETT arazisindeki kulelelerin projesinimi aldı ne

bizede bir 645 alırsın dimi

Tarih: 25 Mart 2007, 01:41 - İp: 85.***.**4.114
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Avatara çokfazla eleştiri geldi.Bende değiştirdim. Bu eski avatarım.
As tamambu sefer mimarca senin.Ne yaparsan yap. Bak doktorumda bizimle maytap geçmiş zaten.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:44 - İp: 88.***.**2.225
as
as (Üye)

Pazarbey mimarcaya şu makinayı al diyen bu sitedeki en büyük hatasını yapar.O R1 den başka bir makinayı beğenmez.

Tarih: 25 Mart 2007, 01:48 - İp: 88.***.**7.24