netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Oooo Ahmet sen bana yardımcı ol istanbulda sonra Adaya geldiğin birgün tarihi ıslama köfteci mustafada yemek yeriz beraber. Köfteler benden tabi

Tarih: 24 Mart 2007, 00:21 - İp: 88.***.**1.91
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tamam inşallah kardeşim

Tarih: 24 Mart 2007, 00:34 - İp: 88.***.**9.86
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Asinan, fhakguder'den alıntı "IR uzaktan kumanda için bir tüyo vereyim. İnter universal kumanda cihazınız varsa 104 sayısını kodlayıp, K10D ile kullanabilirsiniz."

Tarih: 24 Mart 2007, 00:35 - İp: 85.***.**2.41
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Realfriend teşekkür ederim bu saatte aradın buldun. o dediğin kumanda nerede satılırki acaba:D

Tarih: 24 Mart 2007, 01:15 - İp: 88.***.**1.91
ozguradam
ozguradam (üye)
Bingöl / Amatör

asinan aradığın filtre bu mu?neden özellikle bu filtreyi arıyorsun?ben bu fitre ile sigmanın filtresi arasında kaldım(sigma 17-70 lens için).sence hangisini tercih etmek daha doğru olur?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1100348&productid=bd83066

Tarih: 24 Mart 2007, 01:25 - İp: 85.***.**6.108
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Amati,
sirke şişeli fotğraf (demek yanlış olur aslında: eser) müthiş güzel olmuş. biraz inceleyince verilen emek anlaşılyor.

Bu arada high-end ci değilim, ama teknolojiye merakım nedeniyle bunlar da ilgi alanıma giriyor biraz. Bulaşmaya hiç cesaret eddemedim. SLR cılıktan daha büyük cüzdan istiyor bu heves. Senin seti de merak ettim şimdi

Tarih: 24 Mart 2007, 01:34 - İp: 88.***.**0.131
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Evet özgüeradam bahsettiğim filtre bu. Ben çok yerde okudum b&w en iyi filtre markası diye. İnce istememin sebebi 10-20de köşelerde kararma yapmayacak olması.

Tarih: 24 Mart 2007, 01:49 - İp: 88.***.**1.91
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Asinan,
IR kumanda konusu 207-209 sayfalarda var:
BURADA
Bauhaus da satılıyor.

Amati, evet Remote Cont. 3sn delay modu aynayı kaldırarak çekim yapıyor

#erex' tarafından 24.03.2007 02:06:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Mart 2007, 02:04 - İp: 88.***.**0.131
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Asinan,
"İstanbulda b&w marka 72mm slim cpl bulabileceğimiz yer varmı arkadaşlar?"
diye sormuşsun, fakat 10-20mm ile kullanmaktan bahsediyorsun.
Sigma 10-200mm nin filtre çapı 77mm haberin olsun.
ARASFOTO da vardı, ben oradan aldım.

Tarih: 24 Mart 2007, 02:09 - İp: 88.***.**0.131
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Allah allah fotozeynepte 72mm yazıyor. Ben sigmalara hep ordan bakıyorumda sayfa düzenlemesi güzel diye

Tarih: 24 Mart 2007, 02:15 - İp: 88.***.**1.91