netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

zoom ithalat a baktın mı asinan? Oradan Murat bey e benim adımı verirsen yardımcı olur.Markanın distirbidörü onlar ve Murat da fakülteden arkadaşım.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:04 - İp: 88.***.**9.86
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmet, seninki başarısızlıksa ben de senin gibi başarısız olmak istiyorum...

Tarih: 24 Mart 2007, 00:05 - İp: 85.***.**2.41
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Hep oraya bakıyorum zaten internetten tam bize göre bir adress ama stokta yok gözüküyor. Ahmet sen İstanbulda oturuyosan beraber gideriz alış-verişe ben yabancıyım istanbula kazıklanırım

Tarih: 24 Mart 2007, 00:06 - İp: 88.***.**1.91
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Estağfurullah abi ben daha 3 ay önce makineyi eline almış bir acemiyim.Zamanla iyi oluruz inşallah.Ama burada hepinizden çok şey öğreniyorum.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:07 - İp: 88.***.**9.86
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Ne zaman istersen.Ama söz ver sen de beni tatangalar ile tanıştıracaksın

Tarih: 24 Mart 2007, 00:09 - İp: 88.***.**9.86
asinan
asinan (üye)
Sakarya / Amatör

Zuahahaha nerden çıktı Ahmet o şimdi? Nerden biliyorsun sen tatangaları? Birde bana tetikleyici veya uzaktan kumanda gibi bişey lazım makinaya dokunmadan çekmek için

Tarih: 24 Mart 2007, 00:11 - İp: 88.***.**1.91
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Ahmet bu fotoğraf güzel olmuş.

nicolayy ben aslında İzmirliyim.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:12 - İp: 88.***.**9.112
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmet, sen benden tecrübelisin o halde benim de 20 gün oldu

Asinan, universal kumandadan bahsediyordu arkadaşlar dur bulursam vereyim linkini.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:14 - İp: 85.***.**2.41
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Asinan,ben yarı adalı sayılırım çaktırma

Tetikleyici almayı çok düşündüm ama,birşey aklımı karıştırıyor.Şimdi tripod üzerinde 2sn. gecikmeli çekim modunda biliyorsun otomatik ayna kaldırma var ve macronun ilk kuralı tripod üstünde ayna kaldırıp 2sn gecikmeli çekmek.Şimdi eğer kumanda alırsak o zaman aynayı nasıl kaldıracağız?Acaba yanında 3sn yazan bir kumanda modu var o modda ayna kalkıyor mu?
Ama tetikleyici kolay,buluruz onu.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:16 - İp: 88.***.**9.86
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan abi teşekkürler.

Tarih: 24 Mart 2007, 00:17 - İp: 88.***.**9.86