netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 12 Ocak 2007, 15:11 - İp: 85.***.**7.152
hisli
hisli (üye)
Yurtdışı / Amatör

adamlar zaten su gecirmez demiyorlar, hava sartlarina dayanikli diyorlar. AS`nin de soyledigi gibi buyuk bir ihtimalle makine atlatir boyle bir testi de ya atlatmazsa? Sanirim icine olagandisi miktarda su girdigi tespit edilirse cihaz garanti disi kalir.

Tarih: 12 Mart 2007, 18:10 - İp: 195.***.**8.198
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

"Su geçirmez" ibaresi bulunan saatler sadece elinizi yıkarken çıkartmanız gerekmez anlamına geliyormuş; banyo yaparken yada dalmadan yüzme amaçlı denize havuza girerken 10m water resistant ibaresi gerekiyor... Bu konuda kesin sonuca ulaşabilmemiz için bizim makinanın üretici firmasının yaptığı testleri açıklaması gerekiyor.
Sevgili AS gösterdiğin fotoğraf nereden?

Tarih: 12 Mart 2007, 18:18 - İp: 88.***.**2.224
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili erex,
öncelikle lenslerini iyi günlerde kullan. sigma 70-300 ile ilgileniyorum fazla deneyememiş olabilirsin ama izlediğin kadarı ile performansından memnun musun? (bu lensi kullanan diğer arkadaşların da yorumlarını beklerim). Bir de Tamronlardan memnun olduğunu okudum, bu aralığa yakın önereceğin tele lens var mı?

Tarih: 12 Mart 2007, 22:03 - İp: 88.***.**6.9
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

endorf;

15 dk. önce K100d test forumuna bir fotoğraf yükledim sigma 70-300'le çekilmiş. 200mm.'e kadar keskinliği gayet iyi. Sonrasında biraz azalıyor ama yine de fiyatını hak eden bir lens olduğunu düşünüyorum.

Tarih: 12 Mart 2007, 22:13 - İp: 86.***.**4.232
sdilaver
sdilaver (üye)
Zonguldak / Amatör

Arkadaşlar,

GP' nin VML002 model 1400 mA 7.4 V bir pili var. Bu pili inceliyen oldumu acaba? Firmanın kataloğundan anladığım kadarı ile makinalarımıza uyumlu görünüyor. İstanbul' da bulunan arkadaşlar araştırabilirse faydalı olacağını düşünüyorum.

Tarih: 12 Mart 2007, 22:22 - İp: 88.***.**1.179
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili pitpire,
fotoğrafı gördüm gayet başarılı, lens de iyi görünüyor. Otofokusta biraz fazla gürültülü olduğunu okumuştum acaba doğru mu?

Tarih: 12 Mart 2007, 22:39 - İp: 88.***.**6.9
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

başlık şenlenmiş

Tarih: 12 Mart 2007, 22:51 - İp: 85.***.**4.114
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

hamsikoy delinin biri aldığı makinayı böyle yıkamış sonra çalıştığını ,herhangi bir sorun yaşamadığını görüncede pentax forumlarından birine yüklemiş.

Tarih: 12 Mart 2007, 23:15 - İp: 88.***.**3.243
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

gövdeden korkmamda lens te ayak uydurmalı bu işe...Herşey $$$'a çıkıyo

Tarih: 12 Mart 2007, 23:37 - İp: 85.***.**4.114
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

endorf;

Doğru, gürültülü bir lens.

Tarih: 12 Mart 2007, 23:41 - İp: 86.***.**4.232