pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Test Fuji S 5600

DIŞ GÖRÜNÜM:
Fuji s 9500 ün dış görünümü bu sınıfta yer alan makinalar içinde en iyi görüneni.Dslr ye benzeyen bir havası var. Objektifin tamamını kapatan bir burnu var.Objektif açıldığında dahi bunun içinde kalıyor.Bu nedenle yanlışlıkla açılma halinde zorlama veya bozulma ihtimali yok.Ayrıca bu sağlam bir kasa izlenimi veriyor.Bunun yanında tele, makro, geniş açı, ve sair lensler doğrudan buraya takılabiliyor.Bu nedenlede büyük avantaj.Objektif kapağıda buraya raptediliyor. İyi bir yapısı var.S2 de ki objektif kapalı sıkıntısı yok 5600 de.
Kullanılan malzeme kalitesi tatminkar .Görüntü itibarıyla insanın hoşuna gidiyor.Ele iyi oturuyor.Kullanırken insanı rahatsız eden hiçbir yeri yok.Açma kapama düğmesi önde denklanşörün yanında.Arkada menü ve diğer düğmeler var.
5600 beni 9500 kadar etkilemedi açıkçası.Fakat genede güzel bir yapısı var.

Tarih: 2 Ocak 2006, 18:43 - İp: yok
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

cangoo makinan hayırlı olsun.İyi bir seçim yapmışsın.Fujiyi tebrik ederim çekimi güzel yapmış.

Tarih: 14 Mart 2006, 00:07 - İp: 85.***.**5.96
cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

Tesekkurler arkadaslar.

Osmanlı cekim konusunda cok haklısın bana iş bırakmadı butun işi kendi yaptı

Tarih: 14 Mart 2006, 23:27 - İp: 81.***.**9.151
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Hayırlı olsun cangoo - umarım makineyi beğenirsin.
Bol fotoğraflı günler Zamanla fotoğraf çekmekten daha fazla zevk alırsan, amatörler için bir fotoğraf kursunu ziyaret etmeni tavsiye ederim. Makineler her ne kadar güzel çeksede bilgili ve fotografik kuralları bilerek çekmek çok daha haz verici bir şeydir. Sevgiler...

Tarih: 18 Mart 2006, 03:04 - İp: 85.***.**7.24
cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

Tesekkurler Positif ;
her gecen gun makınamı daha fazla sevmeye basladım.
Gercekten iyi bir tercih yaptıgımı cektigim fotoraflara baktıkca daha iyi anlıyorum.

Tarih: 20 Mart 2006, 00:40 - İp: 81.***.**9.151
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Cangoo,
çok iyi fotoğrafçılık eğitimi veren kurslar msl. İfsak veya Bukla (Galatasaray olabilir) bunların eğitmenleri çok iyi. Cevap biraz geç kaldı biliyorum... Özür
Sevgilerle...

Tarih: 26 Mart 2006, 13:58 - İp: 85.***.**0.119
evren4life
evren4life (üye)
İzmir / Amatör

merhaba arkadaslar..bende gecen gün bir s5600 aldim..benim gayet hoşuma gitti makine..bir çok deneme çekimi yapıyorum şu sıralar..öyle abartmısım ki 3 günde 287 kare harcamişim
bu arada almak isteyen arkadaşlara önerim.s5600 şu anda ideefixe de şuan 721 ytl...üstelik;
-1gb fujifilm xd kart
-fujifilm sc-s5n taşıma çantası
-fujifilm şarj cihazı ve 2300 mh'lik 4 adet pil.
-yeni başlayanlar için dijital fotografçılık kitabı
hediyeli...bana birde tişört gönderdiler ancak bu hediyelere dahil degil sanirim promosyon...bide benim aldığım gün fiyatı 680 küsür ytl idi ki ben geçen hafta aldım.hemen zam yapmışlar [>

Tarih: 25 Eylül 2006, 13:30 - İp: 81.***.**0.221
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla çok UCUZA ALMIŞSIN BANA GÖRE.

Tarih: 25 Eylül 2006, 16:03 - İp: 85.***.**1.57
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

geçen hafta 687 YTL'ye taksitli Fuji S5600 veriyorlar, üstelik 1GB hafıza kartı ve çanta dahil, diye mesaj yazmıştım, pek kimse ilgilenmemişti. Evren'e helal olsun, bu fırsatı iyi değerlendirmiş.

Tarih: 26 Eylül 2006, 09:29 - İp: 85.***.**0.95
evren4life
evren4life (üye)
İzmir / Amatör

saolun
walla çok uyanık gördüm kendimi
bazen odaklamada sorun yaşıyorum ama sanırım o tamamen benim kendi beceriksizliğimden kaynaklanıyor
genelde çok güzel resimler çıkıyo ortaya..hele az evvel bi kamyon kasası içinde bi kaç işçi resmi çektim..gayet güzel çıktı ve uzaktaydılarda hani..10x zoom kulllandım gayet net dibimdeymişler gibi çıktı resim. ayriyetten full zoomda 52xzoom da yani..300 metredeki bi aracı çektim...sallanmaması için kamerayı pencere kenarına dayadım..görüntü gayet net..bulanıksız ve yakın çıktı...öyle ki aracın plakasını bu mesafeden okumak imkansız...ama resimde çok net..hatta plakası 35 tam 07
walla aslında benimki biraz rasgele oldu ama güzel makine almışım vesselam
gurur duydum kendimle

Tarih: 29 Eylül 2006, 15:17 - İp: 81.***.**0.221
evren4life
evren4life (üye)
İzmir / Amatör

bu arada beytullah abi...az evvel bişey dikkatimi çekti...
sizin avatara bakiom
-"lan o kahve nasil oluyoda dökülmüyo"
diye düşünürken buldum kendimi
anlaşıldı bugun çok çalışmışım

Tarih: 29 Eylül 2006, 15:30 - İp: 81.***.**0.221