sonic84
sonic84 (üye)
Denizli / Stüdyo Fotoğrafçısı

Kasetten Cd Ve Dvd Kayıdı

merhabalar ben ulead9,0 programını kullanıyorum düğün kasetlerini cd ve dvd ye aktarmak için ama nedense dvd kayıdı yaparken akşamakadar pc başında bekliyorum bana yardımcı olurmusunuz veya varsa dvd kayıdını daha hızlı bi şekilde yapa bileceğim bi program yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Tarih: 12 Mayıs 2008, 15:17 - İp: 88.***.**1.168
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

merhaba linklerden programı indirin kurun full sürüm dür.total video converter 3,11. ve tr yamayı dirak üstüne englıs yere kurun .kurum size yol gösterir.

burada en altta secenekler var üstüne tıkla gelişmiş secenekler. dosya dönüştür. .herhangibir görüntüyü VCD yapmak için anlatıyorum. diger formatta yapabilirsiniz.vcd için buradan bu şekilde yapınca görüntü kaybı olmuyor.dönüşüm bitince media burner cıkar evet diyin vcd yazdırın dvd kalitesinde vcd oluyor.normal cevirme yaptıgımızda görüntü kaybı olurken .anlattıgım şekilde yaparsanız kayıp olmuyor.saygılar.

Tarih: 10 Haziran 2009, 00:10 - İp: 88.***.**2.110
ego37
ego37 (üye)

hızlı şekilde video kesme bölme proğramı kendi uplod um full keyi içinde .3 gb bir filmi 2 parcaya 1,2 dk içinde bölebiliyor. saygılarımla.http://rapidshare.com/files/242765083/Boilsoft_Video_Splitter__v5.01-Full.rar.html

Tarih: 10 Haziran 2009, 00:47 - İp: 88.***.**2.110
ego37
ego37 (üye)

proshow gold türkçe ful. resimleri slayt yapma programı .ve memores ontv resim slayt pro .proğramını yakında upload edip buraya lınk lerini yazarım.saygılarımla. foto ve video lar için gerekli.oluyor.

Tarih: 10 Haziran 2009, 00:53 - İp: 88.***.**2.110