Fotoğrafçılık Forumları
Kopyalanamayan Dvd Nasıl Yapılır
Arkadaşlar üniversite öğrencileri eğlence yapmışlar bizide kamera çekmeye çağırdılar. (Ayrıca mezuniyet balosu var ondada 300 kişi olacak.) Toplamda 100 kişi. görüntüleri dvd yaptım. dvd almak için adını yazduran 10 kişi . kopyalanamayan dvd yapmak istiyorum. nasıl bir program önerirsiniz ?
öyle bişey mümkün deil cd lerin hepsi kopyalanabilir. kopyalanmayan cd olsa ilk microsoft kullanır :D
mutalaka çözen olacaktır . basit programlarla bu iş yapılıyor diye biliyorum ama. nette aradım bulamadım
Zor..
Filmlerin bile kopya koruması kırıldı..
Anlaşmayı farklı yapmanız gerekir belki. İçlerinden bir sorumlu seçip en az şu kadar dvd alınacak diyip parasını toplamasını isteyebilirsiniz. Para toplandıktan sonra DVD leri teslim edersiniz.
Zaten kopya koruma da yapsanız yine almazlar. Baştan alın yada parayı..
Her türlü o görüntü alınır ordan..
Kopyalanamayan Dvd Nasıl Yapılır
böyle bişey yok
Herkese Merhaba. Kopyalanamayan DVD yapılır fakat bunu evde uygulayamazsınız. Çünki sanayi ortamında DVD'yi yakarak değil Çelik kalıp ile yapılır ve DVd'nin üzerindeki sectorlerde boşluklar bırakılır ve o boşlukların bir yazılım vasıtası ile atlanması sağlanır. o yazılımda dvd deki boş sector'un başına boşluğu atlaması için boşluğun sonuna da kaldığı yerden devam komutu verilir. Eğer siz bu dvd yi evde kopyalamaya çalışırsanız. Kayıt programızın kopyalarken o boş yere geldiğinde dvd bitti zannederek kaydı durdurur. Firmalar Kopyalanmayan dvd ler yapmazlar. Çünki Firmaların tanıtımlarını ve yayılmalarını engellemiş olurlardı. Düşünsenize Microsoft Windows'un kopyalanmayanını yapsaydı bu kadar yaygın olabilirmiydi ? Zaten her aldığınız orijinal DVD veya CD nin 2 adet kopyalama hakkı vardır. Eğer kopyalanmasaydı o haktan mahrum olurdunuz.
konuyu tazeleme ihtiyacı duydum.
Hepimiz biliyoruz ki korumaların hepsi kırılabilir ama benim işime basit bir koruma da yarayabilir.
1 yıldan beri bu sorunumu çözemedim. dvd ye şifre konuluyormuş. program aradım buldum ama indiremedim. veya nasıl yaparız. bu konu hakkında bilgi sahibi olan yokmu
Hortlatayım konuyu. Ben video konusunda kopyalanamayan dvd yapıyorum. Kopyalanabilmesinin tek yolu var. o da çoook uğraştırır.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021219 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
022508 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
019105 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
E Nabız Hesabı Açma E Nabız Hesabı Nasıl Açılır Pc
15 Ağu. 2024, 16:13 prodersler
038915 Ağu. 2024, 16:14
prodersler -
Drone Teknolojisi Fotomuhabirliği Nasıl Etkiliyor?
17 Eki. 2023, 14:29 miratcenk
068217 Eki. 2023, 14:29
miratcenk -
Morluk,kanama,dikiş Nasıl Eklenir??
21 Eki. 2006, 14:35 kosovali
13667804 Tem. 2023, 17:10
masal24 -