Fotoğrafçılık Forumları
Samsunga (bt Servis) Yazıklar Olsun
Ellerine 13,06,2008 günü geçen samsung gx 10 marka slr makinamla alakalı şimdiye kadar bana hiçbir iblgi vermeyen, defalarca aramama rağmen yapılan ve yapılacak işlemle ilgili hiçbir bilgi vermeyen , makinamın durumunu öğrenmek için teknik servise bile beni ulaştırmayan samsung teknik servisini kınıyorum.
Bİr aya yakın süre geçti. Tüm böceklerin en aftif olduğu zaman geçti. Benim makro yatırımı heba oldu yani. BU hususu özellikle belirtmiş idim kendilerine halbuki. Sözde en kısa zamanda gelecekti makinam.
Gönderirken makinanın değişimini talep ettim. Eminim tamir ettiler. DEğişim hususunda Tüketici kanununun tanıdığı tüm hakları kullanacağım.
Samsung çok büyük ayıp etti gerçekten. samsung gx 10 alın diye ettiğim tavsiyelerden utanıyorum. Madem beceremeyeceksiniz gidin beyaz eşya satın.
Tamam ayın [10] onu da uyar,olur..Ağst..
Gaijin git başımdan uğraşamam seninle.
Hata accık sabır yav.
Tamam abi 9 veya 10 unda yakalım gitsin.
Memleketin bilimum yerlerinden servis kalkacakmı acaba?
Ankara Kütahya arası kaç saat? Sabah gidip akşam geri dönebiliyor muyuz?
Kütahyada yanık tedavi merkezi var mı?
Hastanenin acil servisi en fazla kaç kişi alıyor?
Gelecek olanlar kumanya getirecek mi yoksa zamzon'un ateşinde mangalmı yapılacak?
Sevgili hata ankaraya her saat hatta yarım saat var.
Yanıklarınız için yoğurt getircem. Birde salça.
Sevrvis müsaat gelin gelebildiğiniz kadar.
Siz gelirken getirin birşeyler. En azından paralı gelin burdan tavuk sucuk bişeyler alır yiriz.
Rüyada :
Çiftetelli oynamak,,
Bir düğünde veya bir eğlence yerinde çiftetelli oynadığınızı veya oynayanları görmek, sizin için hayirlı ve kazançlı olamayacak bazı angajmanlara giriştiğinize ve sonunda zarara uğrayacağınıza işarettir.
Buraya da yazıcamm
kartal53 ile pazarbey aynı kişidir
İddia ediyorum
kumköy abi ne demekki bu hinci.
Mgirgin Kucağındaki ne öyle. Keçimi.
Oğlak
aa şapkamı çalmış
Bikerem sen benim şapkamı çaldın Hem konuyu değiştirme.Ben senin kartal53 ile aynı kişi olduğunu biliyorum.Her ne kadar aşağıdaki linkte saçmaladığımı iddia etsen de
http://forum.netfotograf.com/tuketici_sorunlari.asp?msg_id=33600&syf=4
İlgili olabilecek konular
-
Mınılab Tamir Lazer Analoğ Tamir Servis
17 Kas. 2015, 14:27 caner25
0229117 Kas. 2015, 14:27
caner25 -
İzmir Prizma Görsel Ürünler Nikon Servisi
05 Ağu. 2015, 17:07 ouzhancal
1365505 Ağu. 2015, 23:34
ercan43 -
-