Fotoğrafçılık Forumları
Samsunga (bt Servis) Yazıklar Olsun
Ellerine 13,06,2008 günü geçen samsung gx 10 marka slr makinamla alakalı şimdiye kadar bana hiçbir iblgi vermeyen, defalarca aramama rağmen yapılan ve yapılacak işlemle ilgili hiçbir bilgi vermeyen , makinamın durumunu öğrenmek için teknik servise bile beni ulaştırmayan samsung teknik servisini kınıyorum.
Bİr aya yakın süre geçti. Tüm böceklerin en aftif olduğu zaman geçti. Benim makro yatırımı heba oldu yani. BU hususu özellikle belirtmiş idim kendilerine halbuki. Sözde en kısa zamanda gelecekti makinam.
Gönderirken makinanın değişimini talep ettim. Eminim tamir ettiler. DEğişim hususunda Tüketici kanununun tanıdığı tüm hakları kullanacağım.
Samsung çok büyük ayıp etti gerçekten. samsung gx 10 alın diye ettiğim tavsiyelerden utanıyorum. Madem beceremeyeceksiniz gidin beyaz eşya satın.
Sİz hala işin eylencesindesiniz anlaşılan. DEmekki düşmeyeceksin bir kere. Adamı böyle yerden yere vurrular yokksa Ne deyim size. En iyisi boğaz körpüsünde yakmak. Hatta kaçak geçiş yapıp, plakanın önüne zamzonu kapatmak. NE reklam olurdu be.
Bİzim servisten hala bir ses yok. HElal olsun valla. 1 ayda böyle geçer gider.
bu konuların uzaması çok can sıkıcı... oldu olacak şu yaz da bitsin öyle versinler makinenizi... merak ediyorum bu işin sonu nereye varacak.. hayırlısı diyelim..
Olan benim 1000 ytl ye oldu. Bitti yaz. Kalmadı makro falan.
Pazarbey bu kadar oyalanmadan davanı açsan iyi olur.
YArın arayayım bari.
Pazarbey bu günlerde herkezi tutukluyorlar. Elini çabuk tut derim....
..biz lense talib değildik ki;uyumsuzluk olsun..demek öyle anlaman gerekti..doğrusuda anladığın şekil..imalat hatası gibi çok büyük bir artısıda,senin makinanın eline su dökemez..hele bu kadar yatırımdan sonra..hem bu kadar kusur-sıkıntı kadı kızında bile olur..takma kafana..iyi taraflarını gör;fazlazıyla var bu iyi taraflar...
ben buzluga bocek koydum senın için rahat olsun:D
hazır milleti içeri alırlarken,ac davanı,samsungcularda ergenekoncu diye kaynasın gitsin
pazaremmi bi çinli internette ölü sinek satıyomuş sen de alırsın gayri
bu arada geçmiş olsun ya.umarım en kısa zamanda makinanın yenisini verirler
İlgili olabilecek konular
-
Mınılab Tamir Lazer Analoğ Tamir Servis
17 Kas. 2015, 14:27 caner25
0229117 Kas. 2015, 14:27
caner25 -
İzmir Prizma Görsel Ürünler Nikon Servisi
05 Ağu. 2015, 17:07 ouzhancal
1365505 Ağu. 2015, 23:34
ercan43 -