Fotoğrafçılık Forumları
Samsunga (bt Servis) Yazıklar Olsun
Ellerine 13,06,2008 günü geçen samsung gx 10 marka slr makinamla alakalı şimdiye kadar bana hiçbir iblgi vermeyen, defalarca aramama rağmen yapılan ve yapılacak işlemle ilgili hiçbir bilgi vermeyen , makinamın durumunu öğrenmek için teknik servise bile beni ulaştırmayan samsung teknik servisini kınıyorum.
Bİr aya yakın süre geçti. Tüm böceklerin en aftif olduğu zaman geçti. Benim makro yatırımı heba oldu yani. BU hususu özellikle belirtmiş idim kendilerine halbuki. Sözde en kısa zamanda gelecekti makinam.
Gönderirken makinanın değişimini talep ettim. Eminim tamir ettiler. DEğişim hususunda Tüketici kanununun tanıdığı tüm hakları kullanacağım.
Samsung çok büyük ayıp etti gerçekten. samsung gx 10 alın diye ettiğim tavsiyelerden utanıyorum. Madem beceremeyeceksiniz gidin beyaz eşya satın.
Gorbi gelirsem yanına sana bi bokeh atarım görürsün.
Hata ayarlayın ankarada yakalım anasını satayım. Ama ben organize edemem işte orda. İtafiye valilik izni falan uzun işler. En iyisi Kütahya
Püsküvüt , gaijinciğim Allah versin hadi bakiim.
Lazut hoca boğaz köprüsü fena fikir değil valla. Ama iş çıkarmayyalım başımıza.
105 mm yi uygun veririm sana.
Uygun mu? Essahtan mı?..Bak tatile gidiyom..Bi güzellik yap abi.De bi fiyat ..E tabi fiyatını derken tatile çıktığımı ve üç kuruş ile tatil yapmaya çalışacağımı da göz önüne al tabi
benim züğürte verilecek makrom yok.
"züğürt" bile olmayanlar düşünülüyormu..kuyruk varda..ilk olduğum muhatabımızca biliniyor..
Cimri olmaktansa züğürt ağa olmayı tercih ederim..
#lazut'''' tarafından 26.06.2008 19:41:13 tarihinde düzenlendi.
Sağban abi uyumsuz lens.
Lazut hoca hadi ordan hadi ordan.
Son kez gönderdim makinayı. Bakalım bu sefer nolcek.
Siyasi söylemler bunlar..
Siayset yapmayalım abi..
Hadi gittim..
Pazarbey uğraştırma beni izim mizin sen kap gel makinayı Kızılay'ın göbeğine koyar yakarız olmadı Ankara Kalesin'nin surlarına çıkar orada yakarız bütün Ankara görür.
Gel Pazarcım sen bu makine yakma sevdasından vaz geç. Bizi şu bol Bokehli fotolarından mahrum bırakma.
Zati %20 ötv de geliyor makine fiyatlarına. Sen eyisimi gaza gelipde dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma...
Gorbi67 bulgur değil o ZAMZON
İlgili olabilecek konular
-
Mınılab Tamir Lazer Analoğ Tamir Servis
17 Kas. 2015, 14:27 caner25
0229117 Kas. 2015, 14:27
caner25 -
İzmir Prizma Görsel Ürünler Nikon Servisi
05 Ağu. 2015, 17:07 ouzhancal
1365505 Ağu. 2015, 23:34
ercan43 -
-