jamako
jamako (üye)
İstanbul / Amatör

Aydınlarmı.. ??bidaha Düşünün ......

adım:erhan bolcal tel:05324006520 mail:[email protected] firma:migros-kangurum yetkili:umut erol ..19.7.2006 da..www.kangurum.com dan aydınlarfoto köşesinden digital nikon d100+lens+256 mb kartı olan makine siparişi verdim,ve kredi kartımdan ilk taksidini çektiler ..sitesinde olduğu halde ellerinde olmadığını ve paramın geri iade olacağını mail yoluyla haber verdiler...fakat alışveriş sözleşmesinde aynen şöyle yazıyor eğer o ürün yok ise muadili olan bir ürün müşteriye teklif edilir ..diye fakat bunu yapmayıp bana parayı geri yolluyorlar hemde muadili olduğu halde..peki neden sitesinde sözleşmeyi kabul ediyormusunuz diye bir ok butonu koyuyorlar...ve sitesinde yoksa neden linki var ??ben anlayamıyorum...ve enaz on defa telefon açmama rağmen kimse henüz beni aramadı...ben şöyle düşünüyorum ;acaba benim paramı çalıştırıyolarmı ve sadece bir benmi varım...kaymakamlığa dilekçe verdim ve şimdi bana 14 ağustosa dün verdiler bakalım ne olacak..

Tarih: 29 Temmuz 2006, 20:55 - İp: 85.***.**1.145
jamako
jamako (üye)
İstanbul / Amatör

bence sen şanslısın sanırım..ama diğer sitelerdede aydınlarla ilgili olumsuzluklar var..memnun olan sayısı daha az..

Tarih: 7 Kasım 2006, 21:25 - İp: 85.***.**4.207
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

fotokritik sitesini inceledim, ve size ait 3 konu gördüm..

açıkça soruyor, ve net bir cevap istiyorum;

211 Euro ödeyerek.. nikon d100 + contax tvs istiyorsunuz..

üstdeki satırı doğrularmısınız..

cevabınızı bekliyorum..

(konuyu, en başta gördüğüm için cevap yazıyorum.. güncelleştirmek istediğim bir mesele değil..)

Tarih: 9 Kasım 2006, 09:45 - İp: 85.***.**0.12
jamako
jamako (üye)
İstanbul / Amatör

forumda +contax tvs yazmıyor ve bunu birtek aydınlar ve ben biliyordum ve o makine hediyesinden bahsetmemiştim..aydınlarla bir ilginiz olduğu kesin...sorunuzun cevabına gelince evet o makineyi 211 auro ya almak istiyorum...siz konunun sadece bu yönünü biliyorsunuz bilmediğiniz telefon konuşmaları var....sizede yapılsaydı eminim aynı yolu sizde takip ederdiniz..almak içinde uğraşacam..

Tarih: 13 Kasım 2006, 23:18 - İp: 88.***.**1.148
mete007
mete007 (üye)

"-forumda contax tvs yazmıyor"
ifadenize cevaptır...

burkay nick li arkadaşın yazısından kopyalıyorum:

"Ürün ismi “NIKON D100 Body +Nikon 24-85mm f2.8-4 Lens + 512 MB Compact Flash Kart Hediyeli !!!” olarak görünmekte, ürün resmi CONTAX TVS, özelikleri CONTAX TVS ye ait ve ürün fiyat 211 EURO olarak görünmekte."

bu deli saçmaları üzerine, sizinle (jamako) özelden karşılıklı yazıştığımızıda burada belirtiyor..

ve "ALLAH ISLAH ETSİN" diyorum..

Tarih: 15 Kasım 2006, 10:14 - İp: 85.***.**9.90
mete007
mete007 (üye)

"..aydınlarla bir ilginiz olduğu kesin..."

bu güne kadar alışverişim olmadı ancak.. bu hafta içinde bir arkadaşıma dSlr alacağız ve ilk tercihimiz, Aydınlar olacak...

Firmam, Arı fotoğrafcılık.. bunu belirtmem dahi gereksiz... (kendimi bu forumda defalarca tanıttım, avatar altındaki linke tıklayın)

olympus E300 sahibi birisinin d100 almak istemesini.. yadırgadığımı belirtiyorum... bundan sonra alması gereken makine ancak 10 megapixelli E400 olmalı...

Ama .. maksat üzüm yemek değil , bağcıyı dövmek...

bu konuda size yazılan cevapları forumdakilerin okuyamadığını düşündüyseniz.. aklınızı başınıza toplayın.. sadece kendinizi kandırabilirsiniz..

"
* Tipografik hatalar bağlayıcı değildir.
* (x firması.. vs..), ürünlerin teknik veya fiziksel özelliklerinde haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. "

D100 piyasaya çıkalı 4 veya 5 sene olmuş..

mal hırsı, insana neler yaptırıyor..

#mete007' tarafından 15.11.2006 13:21:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Kasım 2006, 10:42 - İp: 85.***.**1.77
fotokurdu
fotokurdu (üye)
İstanbul / Firma

Sevgili arkadaşım,

Aydınlara rakip bir firmayız ama rakibimiz de olsa burda bu şekilde konu açmana üzüldüm, cevap vermeyide yükümlülük sayıyorum.

İlk başta bahsi geçen bir internet sitesidir ve insanların herzaman siteyi güncel tutmaya vakitleri olmayabilir.

Sen eğer deseydinki ben paramı geri alamadım, o zaman bir değil 10 mesaj yazsan senin arkanda olurdum.

Muadili ürüne gelince,asıl ürünü vermediğine göre muadilini zaten alamayacağınızı bilmeniz lazım.

Hem İstanbulda olup hem alışverişi netten yapmak pek hoş gelmedi bana.
Kaldıki ürüne bi dokunmadan, ağırlığını tartmadan mal almayan insanımız fırsatlardan istifade için telefonla bile sipariş ediyor nedense.

Sözlerime kırılma ama haksız olan sensin arkadaşım.

Senden ricam, her nereye dilekçe verdiysen vicdanın el veriyorsa davanı sürdür.

Sevgilerimle

Tarih: 6 Aralık 2006, 10:45 - İp: 85.***.**2.122
rahimyts
rahimyts (üye)
Tekirdağ / Doğa Fotoğrafçısı

Ben de geçen hafta Aydınlarfoto.com 'dan alışveriş yaptım.
Genel olarak memnun kaldım.
Kısaca anlatayım:
Önce D80 ve Çanta ile SD kart siparişi verdim.
Almayı istediğim Sigma objektif stokta yoktu. Bana spot vermeyi önerdiler, istemem dedim.
Sonra Sigma lens dışındaki siparişleri gönderdiler, ama çanta unutulmuştu. Diğer bir sorun da D80 body'nin 18-135 kitten bozulmuş olmasıydı. Pil şarj olduktan bir iki dakika sonra bitti. Tekrar şarj ettim tekrar bitti.
Firmaya söyledim ve siz ürünleri geri gönderin biz de size tamamen yeni bir paket hazırlayalım ve çantanızla birlikte gönderelim dediler. Özellikle Selçuk beyin olumlu yaklaşımına teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Yardımcı olmaya çalıştı ve nihayet sonunda bir günlük gecikmeyle Karfo garantili olarak rürüne sahip oldum.

Sonuçta olumlu bir alışverişti ve ben memnun kaldım. Başta Selçuk bey olmak üzere Kadir Bey'e teşekkürler :-)))

Tarih: 13 Aralık 2006, 13:16 - İp: 149.***.**5.200
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

gerek kendime ve gerekse arkadaşlarıma aydınlar fotodan sürekli alışveriş yapan ve kendileri ile sık sık telfonla görüşen birisi olarak aydınlar fotodan son derece memnun olduğumu belirtmek istiyorum...fiyat olarakta diğer firmalardan daha uygun fiyatları olduğuna inanıyorum..

Tarih: 13 Aralık 2006, 18:30 - İp: 85.***.**6.30
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Internet üzerinden alışveriş yapılan bir sitede normal fiyatının 1/10'u gibi fiyata satılan bir ürünü gören dürüst bir insan ilgili firmaya telefon açarak "sitenizde şöyle bir ürün şu fiyatta görünüyor. Bu fiyat doğru mu yoksa bir yanlışlık mı var?" diye sorar. Kötü niyetli bir insan ise hatayı hızlı bir şekilde fırsata çevirmeye çalışır. Yanlış hesap Bağdat'tan dönünce de eksik ve yanlış ifadelerle bir konu açıp firmayı kamuya açık bir ortamda karalamaya çalışır.

Tarih: 20 Aralık 2006, 11:47 - İp: 213.***.**5.242
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sevgili birpire ,
en başından beri anlatmaya çalıştığımız buydu sen bir çırpıda özetleyi vermişsin...ben de senin gibi düşünüyorum.Bu yazı yüzünden aydınlar fotografçılık artık netfotografa reklam vermiyor.Çünkü burada yer alan yazı bir tüketici hakkı aranması değil alenen bir firmanın karalanması.Bu olay şu anda mahkemede ve büyük bir ihtimalle aydınlar fotografçılık erhan beyden ciddi bir tazminat talep edecektir.
Aydınlar fotografçılık hakkında çok şikayet yazıldı bu sitede bunlarda mağdur olan bir taraf söz konusuydu ve aydınlar fotografçılık derhal bu kimselerle ilgilenerek sorunu çözdü.
Fikret bey bu yazıyı tarafsızlık ilkesi gereği siteden kaldırmadı.Buna karşılık reklam gelirinden oldu oysa buna benzer bir durum yaşanan fotokritik sitesinde üyelerden biri fotokritike reklam veren metrofotograf hakkında olumsuz bir yazı yazdığı için derhal yazı silindi ve olay örtbas edildi.

Tarih: 20 Aralık 2006, 12:23 - İp: 88.***.**6.143