Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
Bu hafta bende gelemiyorum. Gidenlere iyi eğlenceler.
Bu arada Mehmet, İzmirde yaşayıp İstanbul'a İzmir takımını değilde Konyayı desteklemeye gidiyosun. Boşuna yorulma Altay Konyayı yener.
İzmirde yaşıyorum ama Konyalıyım Ömürümün 20 yılını konyada gecirmişim Kan çekiyor ne yaparsın Bizans takımları ile maç yaptıklarında gider altayıda desteklerim ama Konya macı olunca Konya daha agır basıyor
kimler gidiyor abicim ozaman zaten havalarda yağışlı gidiyor zatenn
#z_yazgan' tarafından 21.05.2010 18:54:25 tarihinde düzenlendi.
Konyayı tebrik ederim Mehmet... bende Konya da yaşayıp İzmir takımlarını desteklemiştim seni anlayabiliyorum, daha fecisi Konya spor tribünlerinde oturup Fenerbahçeyi desteklediğimdir.
Hafta sonu nasıl geçti arkadaşlar şelaleden bişeyler çıktımı????
selam nur hanım benim bildiğim kadarıyla hafta sonu etkinliği olmadı yağış needeniyle ben boş geçirmedim akşam mithatpaşaasnsörden genel bir panorama çalışmam oldu çarşambaya görüşürüz selamlar
Merhaba;
İsmim Vokan Bursa da yaşıyorum hafta sonu (4-5-6 Haziran) İzmir'de olacağım bana bu zaman zarfında nerelerde ne tarz fotoğraflar çekebileceğim ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Mesela günbatımı ve gündoğumu için nereleri tavsiye edersiniz... Gece fotoğrafı nerelerde daha renkli olabilir?
Buradan cevap yazabilir veya sevabına [email protected] adresime mail atabilir hatta ve hatta aynı adresi msn olarak kullandığımdan oradan da bilgi paylaşabilrsiniz...
Şimdiden ilgilenecek olan arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim...
Selm ve saygı ile...
#vumekkan' tarafından 30.05.2010 10:09:05 tarihinde düzenlendi.
selam vumekkan izmirin heryeri gezilmeye görülmeye ve fotoraflanmaya değer fakatillahaki en iyinereden çekimler alabirim diyorsan konak mithatpaşada eskibir asansör vardı herkes asansör denince bilir hemen yan tarfından fotorafçekebileceğiniz bir yer var buradan gece çekimi alabilirsiniz altınızda arcınız olacaksa oradanda susuz dedenin oaraya geçin veoradada suzuzdedenin tepesinde bir cafevardıroradan gece çekimi yapa bilirsiniz eğer gün düz çekimi derseniz konak saat kulesi konak kızlar ağası kemer altı çarşısı idealdir buralardan sonra inciraltını tavsiye ederim siz yiine gelince haber verin özelden mmesaj atın biz size ayrdımcı olmaya çalışalım
Merhaba vumekkan sesmenin tavsiye ettiği yerlerin dışında sana teleferiği de tavsiye ederim. Balçova otobüsleri ile ulaşabilirsin. dağın tepesinden teleferiğin içinden şahane körfez manzarası ve günbatımı çekebilirsin... Yinede gün batımında illaki asansör derim... Konak meydanına gel karataşı kime sorarsan sana gösterir. yolunun üstinde büyük bir Sinegok var. hemen yakınında Dario Moreno sokağı ve Asansör.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim...
gerçekten çok faydalı oldu verdiğiniz bilgiler,şimdiden araştırmaya başladım bahsettiğiniz yerleri
ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim...
vumekkan önemli deil izmirde yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa yine buradan ulaşabilirsin
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112766011 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı