Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
Sergi Fotoğrafları için Teşekkürler Fikret Bey..
Bugün dahi sergimizle ilgili çok iyi eleştiriler aldım.. Fotoğraflarımızın beğenisinin yanısıra, açılışımızın başka açılışlarla kıyaslıyarak Başkanımızın katılamamasına rağmen çok başarılı olduğunu bana aktardılar. Biliyorsunuz daha kokteylden Fotoğraflarımıza alıcı çıkmışdı bilmediğiniz.... Fikret beyin Fotoğraf makinesinede fiyat biçiyorlardı o gün.. Nedersiniz hocam sizin makineyi de satalım mı??
dün hıdrellez şenliğine gelen oldu mu?
ben gittim biraz foto çektim.
foto için güzel mekandı.
başkan
başkan oynarken
Nur hanım, yazdıklarınız beni çok mutlu etti. Makineyide satarız... fotoğraflarıda... parasıyla değil mi? Acemiliğimizden kaynaklanan bir-kaç eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum. Mesela; bir ziyaretçi defteri olmalıydı. Diğer taraftan, fotoğrafların satın alınma talebi gelebileceğide hiç aklıma gelmedi. Sergi öncesi bu konuda hazırlıklı olsaydık, elde edilecek gelirle sembolikte olsa belki "sosyal sorumluluk" çerçevesinde bir derneğe bağışta bulunabilirdik. Bir sonrakinde inşallahhh...
Kadir biz Çarşamba akşamı Kordon'daydık, ateşli bir aktivite vardı ama "üzerinden atlama" şeklinde değildi Biraz gece fotoğrafı çalışması yaptık, biraz dolaştık, etkinliği pek izlemedik, evlerimize dağıldık...
Arkadaşlar Fotoğraflarımıza talep var.. Gerçekden Fikret Beyin dediği gibi bir fiyat belirlemeyi atlamışız. 75,00 liradan fiyat belirleyip maliyeti çıktıkdan sonra kalan tutarı Lösev e bağışlayabiliriz.. sanırım bu konuda hemfikiriz.
bu düşüncemizi Belediyeye aktardım nedersiniz...
evet bençede çok güzel olur. Aslında benim aklımında ilk baştan beri böyle bir şey vardı. Bence gec kalmiş sayılmayız istenilen fotografları çogaltarak satabiliriz en azında ben kendi fotograflarım için gönüllüyüm isterseniz lösevlede irtibata gecebilirim
fotolara kod verip taleplere göre çoğaltıp satma fikri daha iyi.
geç kalınmış sayılmaz yarın sabahtan kodlama yapılabilinir..
fikret hocanın sölediği eksiklikler konusu doğru ama bir dahaki sefere tecrübe olur düşüncesindeyim birde henüz zaman geçmiş sayılmaz sanırım nur hanım zaten güzel bir fikir sölemiş site adına teşekkür etmek lazım kendisine
amma velakin orda durun bakalım arkadaşlar bune ya biz günlerdir onunla yatıp onunla kalkıyoruz onun derdi onun ezikliği içinde ezilip büzülüyoruz nur hanımda tutmuş makinayı bizlere sormadan pazarlıyosun hıııım sakın ha.....
fikret hocam sen gel hele şöle bir kenara biz ayrıca bi görüşelim sattırmam abi
kadir kardeş bizim arayıpta bulamadığımız kareleri ne güzelde yakalamış hay senin ellerine sağlık
#z_yazgan' tarafından 07.05.2010 22:28:34 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112765911 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı