Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
evet arkadaşlar senem bizim içinde güzel bir bergama turu yapar sanırım ama en kısa zamanda gitmek dileğiyle diyorum bu aradapiknik tabiki güzel olur kaynaşmak açısında ailece olunurr en azından herkese selamlar
bu arada siteye tek fotoraf ekleyen benim sanırım neden kimse galeriye fotoraf eklemiyor arkadaşlar çok güzel fotorafları olan arkadaşlar var bu paylaşım eksikliği neden kaynaklanıyor
martinik geç gördüm sorunu
biz bugün halkapınar daki şenlikteydik,çıkışta Ebso daki sergiye gittik ama geç olmuştu ,salon kapalıydı.
Oyuncak müzesine gitmek istiyordum ama fırsat olmadı.
Selaaammm,
bekledim bekledim kimse aramadı beni geliyoruz diye ama , neeeyyyseee
biraz da iyi oldu aslında çünkü bi hastamız vardı, çok da iyi geçmedi yani tatil. sadece ayıptır söylemesi kozakta şööle güzel bi piknik yaptık da keyfimiz yerine geldi , orada biraz fotoğraf çekebildim işte
Bu arada bişey duydum, kesin bilgilere henüz ulaşamasam da sanırım 8 mayısta Yunanistandan bir grup gelecekmiş, zaten her yıl geliyorlarmış, Kızıl Avlu'da ayin düzenleyeceklermiş. Olayı ve tarihi kesin olarak öğrendiğimde haber veririm zaten. belki fotoğraf için son derece iyi bir ortam olur, di mi?
geçmiş olsun apsaras. Gelmek isterdim ama biraz uzaktaydım. Şeker isteyen arkadaşlar şekeri aldım Konya şekerini sevmeyen varsa onada Gül lokumu getirebilirim Isparta
Tepkileri bekliyorum
iyi
kötü
berbat
#AKREP035' tarafından 26.04.2010 12:12:41 tarihinde düzenlendi.
Geçmiş olsun apsaras.
Şekerime sevindim Akrep sen bunu sergiye koy bence..
Ne dersiniz Fikret hocam??
teşekkür ederim arkadaşlar..
Mehmet çarşamba şekerler lokumlar geliyor heralde di mi?
umutlanmayalım yani boşuna
çarşamba şekerler gelmiyor ben gelemiyorum Bu akşam Dalamana gidiyorum Perşembe sabah gelecegim en kısa zamanda şekerleri getirecegim söz
apsaras geçmiş olsun kozakta güzel kareler yakalamaman zaten bence mümkü deiloraları tam bir renk cümbüşü ellerine sağlık hastanızada acil şifalar
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112765911 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı