Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf - İzmir Buluşmaları (tatil)
Merhaba Arkadaşlar,
Havaların ısınması, tatile çıkan arkadaşların ara vermek durumunda kalmaları sebebiyle Eylül ayına kadar Çarşamba toplantılarımıza ara vermek istedik. Eylül ayına kadar da Nur hanımında katkısıyla bazı girişimlerimiz olacak... Bu süre zarfında şehir içi yapmayı planladığımız etkinlikleri yine bu başlık altında duyuracağız.
Saygılarımla
ohoooo ne kadar güzel hepberaaber birşeyler yapmak hem buseferde kalabalık olucakmışız arkadaşlar benide unutmayın bende geliyorum
Arkadaşlar merhaba,
Yarınki etkinliğe istinaden sizlerle birkaç şey paylaşmak istedim.
Çantınızı hazırlarken tabii ilk makinamızı , objektiflerimizi ve yedek pillerimizi alıyoruz , yağmurluk, ve yedek t-şhirt ü mutlaka yanımıza alalım. hava durumunda yağış var ama kapalı mekanlarda olacağımızdan bizi etkileyen bir durum olmayacak.
Sabah 8 de çiğliden kalkan minübüs 8:30'da sabancı kültür merkezinden hareket ederek 8:45 te bornova manisa kavşağı ege ünv. kampüs önünden de arkadaşlarımızı alarak kemalpaşa'ya doğru hareket edeceğiz.
Şu anda son 4 kişilik yer kalmıştır. 0 530 825 0 882
Bilginize
Kemalpaşa gezisi bence şimdiye kadarki en güzel, en verimli netfoto gezisi oldu emekleriniz için teşekkürler seçkin bey...
KATILIMLARINIZDAN DOLAYI BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ.
Nur hanım yeni başlıyoruz.
Vallah kim ne derse desin, ben KARAGÖL PİKNİĞİ ni yabana atmam. Zati ben atsam da ordan kalma fotocuklarım beni bırakmazkine...
Hadi bakalım makinalı katılımcılar, hele hele yeni makinası olanlar(Onlar kendisini bilirler )...
Hadi bakalım pamuk eller CF-Kart lara...
Ben sonradan bi daha ki geziye kadar peyderpey - taksit taksit buraya fotoğraf eklerim.
Paylaşımlardan faydalanmak isteyenlerinde buraya sık sık uğramaları gerekecek... ( )
#martinik' tarafından 07.06.2010 16:08:03 tarihinde düzenlendi.
Bir gezi bu kadar mı güzel, keyifli olur, sorarım sizee
gelemeyenler çok şey kaçırdı çooookkkkk,hihihi
bir daha ki geziye tam kadro oluruz umarım....
06/06/2010 Pazar günü sabahı er saatte toplanıp düştük İzmir-Kemalpaşa ve havalisi nin yollarına.
Öyleki Çarşamba toplantımızda, gelemeyebilirim diyenler dahi mazeretlerini ekerek günü kaçırmadılar.
Gezi ve Organizasyonlardan sorumlu Seçkin Kardeş yol boyunca brifinglerle günün anlam ve ehemmiyetine binaen etkinlik içeriği hakkında epey bilgilendirme yaptı.
Kendisine bu başarılı organizasyon için, gezi boyunca sunulan teşekkürlere bende buradan tebriklerimi ilave etmek istiyorum...
Ve daha sonra hedefe yaklaştığımızda; hem kahvaltılık taze birşeyler araştırırken, çevreyi de incelemeye koyulduk...
İlk çalışma noktamızda kahvaltımızı tamamladıktan sonra da, buraya geliş amacımıza; yani, asıl işimize koyulduk:
D E V A M E D E C E K ! . . .
#martinik' tarafından 07.06.2010 15:11:50 tarihinde düzenlendi.
ben 2 haftadır gelemiyorum şehir dışındayım malesef bugun döndüm izmire yerimizde degişmiş bu arada bir dahaki gezide bende varım
arkadaşlar çok teşekkürler böyle bir gezidüzenlediğiniz için
Forumlara fotoğraf yüklemekte problem yaşayanlar yada daha evvel hiç yapmadım bilmiyorum diyenler için:
Forumlara Fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır... « TIKLA !... »
Ben depo sitesi olarak www.fotoambar.com kullanıyorum...
#martinik' tarafından 07.06.2010 21:39:49 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
İzmirde Fotoğraf Makinası Tamiri
04 Ağu. 2008, 21:03 tanyeri
112766111 Ağu. 2024, 16:36
medicuscurat -
-
İzmirde Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu !
09 Mar. 2010, 22:42 eda_duman
4586229 Eyl. 2017, 17:16
asglbstnc -
İzmirde Eğitim Veren Özel Gün Fotoğrafçısı