Fotoğrafçılık Forumları
Konyalı Fotoğrafcılar
merhaba arkadaşlarım.. ben selçuk üniversitesi öğrencisiyim.. fotoğrafcılık işine gönül veren genç bir insanım... konyadaki fotoğrafcı arkadaşları burda görmek isterim.. fikir alışverişi organizasyon ve buna benzer aktiviteler yapabiliriz...
sizde konyalıysanız!! ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız hadi durmayın yazın bir msj...
KONYA/TURKEY
ismail DAŞBADEM
merhaba ben de konya da üniversitede okuyorum ve fotoğrafcılıkla ilğileniyorum ve birşeyler yapmak istiyorum kurs olur çalışmak olur yardımcı olursanız sevinirim.)
Konyada olan arkadaşlarla tanışmak, bilgi paylaşımı ve gezi organizasyonu yapmak isterim. Arkadaşlar bu böyle olmayacak konu sadece uzayıp gidiyor. İlgilenen arkadaşlar benim mail adresimi eklesinler tanışalım. Bu konuda birleştirici olmak istiyorum. Hafta sonları müsait olanlarla gezi v.s. düzenleyebiliriz talep olursa. ama ilk başta grup haline gelmeliyiz. Ta istanbuldan gelen isfad gibi gruplara gezecek yer ayarlarken Konyalı arkadaşlarla maalesef bu gibi aktiviteler yapamıyoruz. Sizce bunda suç bizlerin değilmi. )
smaler'a katılıyorum
Ben de Konya'da lise son öğrencisiyim bilmek isteyen varsa Meram Anadolu Lisesi'ndeyim.Gezi olursa çok harika olur ayrıca dostluklar oluştururuz ne güzel ben sizi ekliyorum benim mail adresim [email protected] 7/24 ulaşabilirsiniz hemen cevaplamaya çalışırım
Bende Konya Selçuk üniversitesindeyim.Görüşebiliriz isterseniz...
Bende Konyadayım aşagıdaki linke mesaj atın görüselim bilgi alışverişinde bulunalım
www.facebook.com/Mky.official.page
hooop terketmişiniz buraları ya kimse yokmiiii ?
İlgili olabilecek konular
-
Ankara'daki Tüm Fotoğrafcılara Duyurulur
15 Mar. 2013, 18:53 snnakmn0693
3243202 Eyl. 2013, 19:09
snnakmn0693 -
-
Konyalı Derya Fotografçılık Aman Diim
13 Tem. 2009, 19:32 fotosadik
4315204 Eyl. 2009, 22:02
erman41 -