Fotoğrafçılık Forumları
Konyalı Fotoğrafcılar
merhaba arkadaşlarım.. ben selçuk üniversitesi öğrencisiyim.. fotoğrafcılık işine gönül veren genç bir insanım... konyadaki fotoğrafcı arkadaşları burda görmek isterim.. fikir alışverişi organizasyon ve buna benzer aktiviteler yapabiliriz...
sizde konyalıysanız!! ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız hadi durmayın yazın bir msj...
KONYA/TURKEY
ismail DAŞBADEM
LEN ISMAIL BURDA NAPIYON OLM,SENDE MI MERAK SARDIN FOTOYA BENIM GIBI.KOCUM BENIM YAA...
ISIM YAZMAYI UNUTTUM BAK SAMANCI BEN.ELKTRIKTEN.. [>:D
vay abi napıyon :D ben fotoğrafa merak soralı çok oldu ya.. sergi felan açtık geçenlerde..
yukarıda yazan emregüneş arkadaşımızla tanıştık,sonra siteden psd var.. onlarında sergide fotoğrafı vardı..
burdan güzel insanları tanıdım...
görüşmek üzere
Bende Konyadan.Hatta sizinle aynı lise ve aynı yüksek okuldan.Ben de elektronik bölümündeyim.Meğer ortak bir hobimiz varmış.Uzun süredir net fotografa üyeyim ama forumla ilgilenmezdim.Şöyle bi forumda dolaşıyım dedim sizleri buldum.Neyse daha çok konuşuruz.
genç arkadaşlarım,ben ereğlideyim hafta sonu programı yapar gelirseniz sizinle meke ve atları ziyaret ederiz.
http://www.fotoritim.com/yazi/memduh-ekici--meke-bir-kulturdur
kardeşim bende konyalıyım tanışmak isterim...
mrb arkdaşalar bnde konyalıyım ankarada yaşıyorum sık sık geliyorum ama o kutsal topraklara
merhaba bende konyada öğrenciyim..aslında fotoğrafla ilgilenen arkadaşlara ihtiyacım var
güncel +
İlgili olabilecek konular
-
Ankara'daki Tüm Fotoğrafcılara Duyurulur
15 Mar. 2013, 18:53 snnakmn0693
3242102 Eyl. 2013, 19:09
snnakmn0693 -
-
Konyalı Derya Fotografçılık Aman Diim
13 Tem. 2009, 19:32 fotosadik
4315104 Eyl. 2009, 22:02
erman41 -