Fotoğrafçılık Forumları
Herkes Photoshopu Biliyorum Demesin
Artık bilgisayarında photoshop kurulu olan ben photoshopu biliyorum diyor.Lütfen arkadaşlar gerçekçi olalım.Bilenlere haksızlık ediyorsunuz.Önüne gelen grafiker olduğunu zannediyor.
ben 10 yılı aşkın süredir photoshop ile ugraşıyorum ama işimdede iyi oldugumu söyler herkes yanlız ben bu işi tam anlamıyla biliyorum demedim diyememde yanlız anlamadıgım konu kimse kimsenin önünü kesmiyor nasip işi nasibin varsa işinde de iyi isen sorun yok derim herkese mutlu yıllar
gordugum en gereksiz konu bu olmali simdiye kadar...nevarki biliyorum yada ogreniyorum yada bilmiyorum bilenlere golgemi dusuruyolar
bu tür konuları başka başlıklar altında tartışın.vede çok saçma.bilen bilir bilmeyen bilmes.bu kimseyi ilgilendirmes.işini iyi yapan herzamanda iş bulur anlayana tabi
Ben photoshop kullanmayı biliyorum... Ama sadece bana gereken şeyleri... Ufak tefek manipupilasyon, filtreleri etkin şekilde kullanmayı. yani kısaca şimmdilik amatör bir fotoğrafçının bilmesi gereken herşeyi... ama asla bu bilgilerle iş aramaya cesaret edemem aramamda zaten...
iş arıyorum... eskimiş fotoğrafları düzeltir ve renklendiririm, yüzdeki yaraları ya da herhangi bir izleri yok ederim... fotoğrafçılık ekipmanlarımlai istediğiniz ortamda çalışırım
herkes kendi çapında program ve özellik biliyor onun için milletin keyfine karışmak hiç kimseye düşmez bence madem ben biliyom diyen yalan söylüyor ama yalanı hala sürüdürüyor biliyorum veya yapıyorum diyen yapmış olduğu işi koysun bakalım ne kadar biliyorlar.Burada yağtığı işlerine karşı tartışsak bence daha iyi olmaz mı arkadaşlar...
doqru çok haklısın resime noise atmasını bilen photshop biliom dio ya
bilmekmi ne haddimize hatta hiç bilmiyoruz, öyle hayranlıkla sizleri izliyoruz, inşallah öyle özel fotoğraflarımız üzerinde oynama yapabilecek kadar bizde öğreniz sayenizde
Kimsenin kimseye kendini ıspatlamaya ihtiyacı yok az bilir çok bilir önemli olan hem kendini geliştirmek hemde yaratucı olmak.
kardeş arkadşımız şokta kalmış hep saçmalıyor
İlgili olabilecek konular
-
Oynatma Listeleri Nasıl Oluşturulur Herkese Açık, Gizli ,lis
16 Eyl. 2020, 01:07 prodersler
0125916 Eyl. 2020, 01:07
prodersler -
Herkesin Başına Gelebilir!...
01 May. 2006, 21:57 baykaran
92159601 Eyl. 2013, 13:04
kalitetasarim -
-