Fotoğrafçılık Forumları
Herkes Photoshopu Biliyorum Demesin
Artık bilgisayarında photoshop kurulu olan ben photoshopu biliyorum diyor.Lütfen arkadaşlar gerçekçi olalım.Bilenlere haksızlık ediyorsunuz.Önüne gelen grafiker olduğunu zannediyor.
sana katılıyorum. aslında fotoğrafçılığın ilerisini görmekte sorun yaşadığımız bir gerçek. bunun nedenleri ise çok fazla en önemlisi ise bu konudur
bir kere konuyu açan arkadaş yanlış şeyler yazmış bence. photoshop ağırlıklı olarak adındanda anlaşılacağı gibi fotoğraf ve fotoğraf ile uğraşanlar için yapılmış bir programdır.grafikerlerin photoshop a olan ihtiyaçları grafikerlikte daha yoğun olarak kullanılan diğer programların yanında sınırlı orandadır. Grafikerlik çok ayrı bir şey. Açıkçası grafikerlikte esas lazım olan şey freehand veya illustrator gibi vektörel bir program ve sayfa tasarımı için quark express bilmektir. Vektörel mantığı, piksel ile alakası olmayan bambaşka bir alan. Daha çok logo ve clip art resimler için kullanılır ve çok da güzel şeyler yapılır. Pikselde milyon renk kullanırken vektörde 2-3 hatta 1 renk kullanmak icap edebilir . gerek duyulduğunda photoshopta kullanılabilir.Gerek hobi gerek meslek olarak ihtiyacı olan herkes kendine göre ihtiyacını görecek kadar bu programdan yararlanabilir,ama fotoğraf ile ilgili bir sitenin forumunda grafikerlikten bahsetmekte bence bir yanlış.
bu konu epey fazla büyütülmüş arakadaşlar fazla kafanıza takmayınn.... boş işlerr bunlarrr
ama arkadaş haklı...
ben biliyorum kardeşim bu iştede oldukça iddialıyım 20 senemi verdim ben bu işe ve anadan doğma fotoğrafçıyım 9 yıldırda photoshop kullanıyorum ayrıca bununla yetinmedim özel kurslarada gittim photoshop yanında corel drawda biliyorum ayrıca ben hiç bir zaman garafiker olayım iddiasında olmadım ben fotoğrafçı olarak kalayım yeter varsın kim grafiker oluyorsa olsun.
scakir86 iş arıyorsan gel malatyaya sana yardımcı olayım.şunu unutma malatya diyip geçme burası ilklerin şehridir herzaman bizler ne fotoşopcu gördük
burda yazmaklala olmaz sadece Photoshopu bilmeklede olmaz birkere cenen motorgibi olmalıdır stüdyoda çekim yapabilmelisin sana iş imkanı sunuyorum.gel göster kendini. göreyim.
belki ciddiye almassın ama ben ciddiyim.
yalnız benim şartlarım vardır mukavele imzalatırım sana
ben istemedikten sonra işten ayrılamassın.ayrılırsan bana tazminat ödersin. kendine güveniyorsan buyur gel
#kara murat' tarafından 15.12.2007 11:19:52 tarihinde düzenlendi.
tekrar yazıyorum ben cidiyim bu yazdıklarımdan bilgin olsun. scakir86 bana cavap atarsan görüşürüz
fotosopçuyum diyenler gerçek piyasada fotosopcu olup olmadıgı pc nin başına geçince ne ise ortaya çıkıyor.
aslında scakir86 bir konuda haklı.
sanal alemde çok fotosopcuyum diye hava sıkan var aileden fotografçıyız.ama ben fotosopun her şeyini biliyorum demek adobe şirketindeki program uzmanlarına haksızlık olur. ben fotosopu çok iyi biliyorum her şeyini ögrendim diyen arkadaşlar önce bu programı kimler yapmış kaç uzman kişi bir araya gelip yapmış onu ögrensinler.
kendim için söylüyorum işlerimi yürütecek kadar biliyorum
ben Photoshopu bilmiyorum arada kurcukluyom bişiler yapmaya calışıom bişilerde yapıom ama nasıl yaptın diye sorsalar soliyemem çünkü bilmiom programı anlatamam
bikere bi kedinin gözbebeklerine arkadasın birini koydum ki berbat bişi di esasında çok iisin falan diolar
abi bilmiom ben diom Photoshopu . buseferde mütevazilik yapıom sanıolar ...
konuyu açan arkadasa katılıorum bilmeyen konusmasın kardesim
bilenle bilmeyen bir olurmu hiç ... ?????????
photoshopu bırakında amaç değil araç olarak kalsın..
tek dert bilmek veya bilememekse profesyonelim diyipde bi halttan anlamayanları konuşalım
artık isteyende üzerine alınsın
İlgili olabilecek konular
-
Oynatma Listeleri Nasıl Oluşturulur Herkese Açık, Gizli ,lis
16 Eyl. 2020, 01:07 prodersler
0125916 Eyl. 2020, 01:07
prodersler -
Herkesin Başına Gelebilir!...
01 May. 2006, 21:57 baykaran
92159601 Eyl. 2013, 13:04
kalitetasarim -
-