Fotoğrafçılık Forumları
Herkes Photoshopu Biliyorum Demesin
Artık bilgisayarında photoshop kurulu olan ben photoshopu biliyorum diyor.Lütfen arkadaşlar gerçekçi olalım.Bilenlere haksızlık ediyorsunuz.Önüne gelen grafiker olduğunu zannediyor.
photoshop prgoramının butun fonksıyonalrını ogrenmek zorunda degıl kımse ornek ben studyo fotografcısıyım ve photshopta bana gereklı fonksıyonalrını kullanıyorum bızım ııcn önemli olan rötüş ve renk uyuyumlulugu ve bır kac cesıt efekt yani hıc kımse bırbırıne tas atmasın
herhalde arkadışımız çok ii biliyor.. arkadaşım photoshop çok geniş kapsamlı bi programdır. öyle olmuş olmasaydı bi kişi yapardı ve hemencecik bi kişi tarafından da hepsi çözülürdü. umarım anlatabildim ... neysene HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN
Ben Photoshop Bilmiyorum...
ben hiçbişee bilmiyom! bana da ööretsene!!
Evet ben bu arkadaşa katılıyorum...Şöyle ki; ben 6-7 yıldır photoshop 5 le başlayan ve bu süre içinde devamlı bu işle meşgul olan biri olarak, yüzlerce insana yardımcı oldum ama hala photoshop u ne kadar kullandığımı bilemiyorum ve her geçen gür bir şeyler daha öğrendiğimi söyleyebilirim...Ben biliyorum diyemiyorum ama bunu iyi bilen kişilerde var, şunu söylemekten de gurur duyuyorumki bu işi Türkler den daha iyi bilen yok...herkese selam
Önüne glen keşke grafiker olduğunu söylese. photoshop bilen fotografçı oldugunu söylüyor bu daha kötü bence. Açıkçası ben photoshop a hakim olmamama ragmen yüze 5 ini kullanabildiğimi düşünüyorum ki photoshop ile 3 d çalışma yapma inadı yapanlar bile var. En son bana boş bir yarım adanın 20 farklı açısından çekilmiş fotograflarına plaj yapmamı istemişlerdi. 3D programlarda dizeynınızı yaparsınız ve istediğiniz şekilde çevirirsiniz ama fotograflar 2 de ve pixel tabanlı nesneler onun için bazen kişiler photoshoptan çok fazla şey bekliyorlar. Temelde neyin ne işe aradığını bilmek en önemlisi bence. Photoshop kullanmak için ingilizce bilgisine çok fazla gerek yok ama araştırma ve egitim için ingilizce dökümanlar çok fazla olduğu için işe çok yarıyor. Bence kesinlikle Türkçe menülü Photoshop kullanmayın. Zaten belli bir aşamadan sonra menülere bile girmeden kısa yollarla yapıyorsunuz herşeyi
genelleme yapmanız yanlış bence
biz stüdyo fotoğrafçılarının adına bu sitede bir sürü sözcümüz varmış neden hala forumlara yorum yapıyoruz ki hiç gereği yok bence nasıl olsa yerimize birileri birşeyler yazıyor bende şirkete boşuna avukat tutmuşum
bildiklerini sansınlar bosverın
İlgili olabilecek konular
-
Oynatma Listeleri Nasıl Oluşturulur Herkese Açık, Gizli ,lis
16 Eyl. 2020, 01:07 prodersler
0125916 Eyl. 2020, 01:07
prodersler -
Herkesin Başına Gelebilir!...
01 May. 2006, 21:57 baykaran
92159601 Eyl. 2013, 13:04
kalitetasarim -
-