ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

Sony H1 - Canon S2-panasonic Fz 20-

sony h1 - canon s2-panasonic fz 20-fujı s 7000
arkadaslar , makineler arasında karar veremiyorum.
en iyi performansı hangisinden alabilirim??
yardımcı olursanız,sevinirim.
şimdiden teşekkürler...

Tarih: 4 Ekim 2005, 22:07 - İp: yok
fotoender
fotoender (üye)
İstanbul / Amatör

Ben H1 aldım.Ama bu sitede H1-S2 Kavgası sürmekte.
İyiki bana rastladın.Kesin H1 al.Sonyden şaşma.
Megapixel.net adresinden Reviews ten incelemelere bakabilirsin.
Şimdiden hayırlı olsun.

Tarih: 5 Ekim 2005, 00:17 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Kesinlikle S2 diyorum.

Tarih: 5 Ekim 2005, 10:06 - İp: yok
alobar
alobar (üye)
Antalya / Amatör

Ben de H1 diyeyim. Hadi bakalım.
Aslında 3 makine arasında çok fazla fark yok. Video çekim özellikleri senin için önemliyse S2 iyi. Fotoğraf kalitesi H1 de biraz daha iyi. Seri çekimde S2 hepsini döver. Panasonicte Leica lens var. Gerçi Sony nin lensi de gayet iyi. Bunlar küçük farklar. Özünde hepsi aynı makine.

Tarih: 5 Ekim 2005, 10:57 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

ben fz 20 kullanmış biri olarak fz 20 yi tavsiye etmiyorum cok kaba aynı işlevler s2 de ve h1 dede var. zaten bu olayın baslangıcı fz 20 ile ile oldu sonra daha iyi makinalar gelişti.bide fz 5 i dene derim son olarak gözden kaçan cok güzel bi makina .fiyat önemlisi ise senin için ve her yere tasımak isterim dersen fz 5 i tavsiye ederim .s2 daha iyi makina ama fiyatı bence pahalı

Tarih: 10 Ekim 2005, 22:07 - İp: yok
iborotti
iborotti (üye)
Yurtdışı / Amatör

elbette h1 derim 2 bucuk ay oldu 2500 tane foto cekmisim o kadar keyifli ki

Tarih: 13 Ekim 2005, 02:00 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

iborotti 2-/3 ayda 2500 foto çekmiş.Ben bir gecede 2500 foto çektim.Çok zevkli.Tabi h1 in seri çekim fonksiyonu buna yetmez.hız istiyorsan s2 , yavaş olmasını istiyorsan h1 al.s2 nin hızı ile kaza falan yapabilirsin. fz 20 ye bakma bence.

Tarih: 13 Ekim 2005, 05:40 - İp: yok
baricello
baricello (üye)
İstanbul / Meraklı

kesinlikle H-1 al derim mükemmel bir makine sorun çıkarmaz.
zaten bakmayın siz türkiye'deki canon popüleritesine dünyada en çok satılan dijital fot. mak. markası sony. belki inanmayacaksınız ama gerçek bu. hem neden canon alıp yüzde 20 fazla para ödeyesinki

Tarih: 13 Ekim 2005, 11:50 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ben makinayı almanyadan aldırırken h1 ile s2 arasında tereddüt etmiştim.Tüm satıcılar canon demişler.Sevgili toriçello canon sadece türkiyede popiler değeil yani. Canon ile sony fotoğrafçılık alanında mukayese kabul etmez. Km ile birleşirse belki nikon ve canon seviyesine gelebilir.

Tarih: 13 Ekim 2005, 13:07 - İp: yok
baricello
baricello (üye)
İstanbul / Meraklı

sevigili pazarbey öncelikle nicname im toriçello değil. sony ve canon mukayese bile edilemez ise neden sony hatta hp bile canon dan daha çok satıyor. ve sence aynı özellikteki makineleri alırken canona yüzde 20 daha fazla ödemediğinimi söylemeye çalışıyosun. istersen eski forum sayfalarına bir göz at ne dediğimi belki anlayabilirsin.

Tarih: 13 Ekim 2005, 13:19 - İp: yok
ulascelik
ulascelik (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar, yine s2 ve h1 kavgası başladı...

Tarih: 13 Ekim 2005, 22:55 - İp: yok