Fotoğrafçılık Forumları
Kodak Z7590 mi Yoksa Dx7590 Mi
bi dijital makine almak istiyorum. Arkadasim dx 6490 kullan1yor bana da tavsiye etti. Ben de bi üst modelini almaya karar verdim. Ama 7590 in hem z serisi hem de dx serisinde modelleri varmis. Bu konuda pek bi sey bilmedigimden de karar veremedim. z 7590 dx e göre daha ucuz ve manuel çekim özellii var. Aslinda basks alternatifler, markalar hakkinda da hiç bi fikrim yok. Dijital makinelerle ilgili daha bilgili arkadaslarin görüslerini bekliyorum. Tesekkürler
foruma hosgeldin eylul..
.. genellikle hangi tur cekimlerde kullanacaksin makineni? amator bir fotografci olarak kendini gelistirmek mi niyetindesin? ne kadarlik bir butce ayirdin? (en fazla ne kadara kadar cikabilirsin?) hangi markalara karsi daha cok sempatin var? su ana kadar yukarida saydiklarindan haric hangi makineleri daha inceledin?
..yukaridaki sorulari soruyorum cunku bizlere daha genis bilgi verirsen kendinden, cok daha iyi yardimci olabilecegimize inaniyorum.
gorusmek uzere.
tesekkürler cevap yazdiginiz için.
Ne bekliyorum bi dfm den? Genis açili net fotoraflarçekmek istiyorum.Bazilarini büyütüp çerçeveletebileyim istiyorum. dx 6490 in fotoraflarini gördüm çok begendim ama onun disinda herhangi bi makine ile ilgilenmedim, fikrim de olmadi.Kodak 1n fiyat1 da uygun göründü. Bu alisveris için 700-800 YTL kadar ayirbilirim. Bu siteyi farkedince çok sevindim bu forumdan sizin ve dier arkadaslarin yazilarini da okumaya çalistim ama z serisi ile dx arasinda bi karar verebilecek bi yazi göremedim. 0lla bu marka demiyorum ama okuduum kadar1yla kodk in fiyatlari daha uygun. Sizin tavsiye edeceklerinizi de merakla bekliyorum.Simdiden tesekkürler.
Kodak ve HP markalarında kesinlikle uzak dur...Ben senin yerinde olsam pentax, panasonic,kyocera ve fuji markalarına da bakardım.
Vaktiniz varsa Kodak tan neden uzak durmak gerek ve önerdiginiz markalari ne açidan öneriyorsunuz yazabilir misiniz. Tesekkürler.
Sevgili eylül,
kırmızı gülün altında "Forum arama "bölümü var (sağ üst köşede) oraya kodak diye yaz ve bu güne dek yazılanları oku sanırım çok işine yarayacak.
bu makinelere daha once hic bakmamistim aslinda.. daha demin dpreview.com'dan test sonuclarina baktim; "above average" denmis.. fotograf kaliesi olarak da ic acici gorunmuyor..
sitede panasonic fz20 ile karsilastirmislar.. panasonic'in bu modeli cok begenilen ve tutulan bir model eylul.. turkiye fiyatini bilemiyorum ne yazik ki..
bir de yine panasonic'in fz5 modeli var.. o da cok tutulan bir makine; fiyat olarak da daha ucuza olmasi gerekir..
..ayrica 12x zoom'a sahip bu bahsettigim makineler ve OIS i optical image stabilizer ozellikleri var..
..kodak hakkinda kullanan arkadaslar daha detayli bilgi vereceklerdir size..
gorusmek uzere.
foruma yazmadan önce söylediinizi ben de düsünebildigimden yaptim. Ama uzak durulmasi gerek diye bi bilgiyle karsilasmadim. Ayrica benim en basta yazdigim ve bilmek istedigim z ve dx serileri ile ilgili idi. Bu konuda hiç bi sey yok forumda. Neyse.. ilginize tesekkürler
merhaba eylül sana tavsiyem eğer alıcaksan dx7590 ama ama başka makinelerede bakmak istiyorum dersen sana tavsiyem nıkon d50 bekle ve gör fiyat olarakta aynı hem slr dijital alıcan hemde kaliteli makine kodak alırsan onu değiştirmek istesen ikinci el fiyatı çok düşük fiyta alırlar ve takastada kullansan değerinde alınmıyo ama nıkon her zaman nıkondur ve her zaman değeri vardır bunu unutma ve tavsiyem hayyam çarşısını dolaş sirkecde ve klasfotomarkete uğra ve bilgi al ve ürürnü gör kodaktan vaz geçersin emin ol iyi günler eylül
aynı karşılaştırma karşısında bende varım ama bi farklı düşüncem de var Canon Powershot S1 IS. nikon d50 de var ama bu biraz tuzlu. biraz arada kaldım diyebilirim. bu ürünler hakkında bi düşüncesi olan varmı... ya da daha farklı bi düşüncesi...
Kodak EasyShare Z740 peki bu nasıl belki idare eder. fiyatı uygun ama... sizin öneriniz
#mr.sezar' tarafından 01.08.2005 12:08:06 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
091503 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Podcast - Bu Instagram Hesabı Hormonlu Mu, Yoksa Organik Mi?
18 May. 2021, 13:44 miratcenk
0122018 May. 2021, 13:45
miratcenk -
Kodak 35 Lik Film Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.
13 Ara. 2020, 02:50 alicgrdmr
2198310 Oca. 2021, 03:14
tugbakuren -
-
Canon 6d Mark 2 mi Yoksa 5d Mark 4 Mü
01 Kas. 2019, 16:55 umut1993
2221304 Kas. 2019, 18:16
umut1993 -
Doğrudan Siyah-beyaz mı ? Yoksa Shop Mu?
10 Şub. 2011, 21:42 alperguncan
202041412 Ağu. 2018, 14:02
selmankaya -
Termal Yazıcımı Yoksa Bitmeyen Kartuş Mu
19 Ara. 2012, 15:03 melih68
131618128 Haz. 2018, 14:19
hizlikartus -