Fotoğrafçılık Forumları
Canon Mu Kodak Mı?
merhabalar
ben 400 milyon civarında bir makina almayı dülşünüyorum ama canon cx 7430 ve canon powershut a4oo arasında kaldım..
bir fotoğrafçı canonun bu modeli kodağa tepki için çıkardığını ve kaliteli bir model olmadığını soyledi..
ama kodağın da hep toplama parçlarla makinlar yaptığını duydum..yani bazıları kodağı hiç tavsiye etmiyor..
çok kararsızım ozellikle profosyenel arkadaşlar veya canon a400 veya kodak cx7430 kulllanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..
saygılarımla
bu arada bir sorum daha olacak,
hafiza karti almayı düşünüyorum sanırım hafıza kartı memory stick ama duo mu pro mu almam lazım?
bir de 250 mb memory sticklerin fiyatı ne kadar acaba?
Makinanızı güle güle kullanın. Ne kadara aldınız acaba?
merhabalar haki...
makinayı 450 milyona aldım..ama almadan once baya bir araştırdım ve butçeme en uygun makinayı aldığımı düşünüyorum...
bu fiyat civarında başka makinalar da vardı canon a400 ,kodak cx7430 e nikon gibi ama hepsinde bir eksik yon vardı ve ben bu fiyata en iyi makinayı aldığımı düşünüyorum...
size bol fotoğraflı gunler...
sna kesınlıkle tek bırsey soylıyeceğim canon.soyledıgın 2 makınayıda kullandım.daha dogrusu kodağın daha alt bır versıyonunkullandım ama kodak canonla yarısacak potansıyelde bır makına değil.benım sna onerım 409 mılyona labıleceğin nıkkon coolpix 3200.sınırsız vıdeo kaydı var ve harıka bır makıne.işten anlayan ınsanlara sordugunda sna anlartıcaklardır.bu piyasanın en ıyı lenslerı dıyebılırız.dığer onerımde benımde 1 hafta once aldıgım a400.gercekten cok ıyı bır makına.her acıdan tatmın edıyor ınsanı.8 tane cekım modu var.makınanın en guzel ozellıgı ıse video kaydının gercekten cok kalıtelı olması kesınlıkle senın ısteklerını karsılıyacak gucete.fıyatına gelınce cardfınansla 332 mılyona 6 taksıtle alabılırsın.ama nıkkonuda dusunmenı onerırım.sen nıye canon aldın dersen benım 1 numaram canon..tel numaramı verıyorum bılgı almak ıstersen yardımce olurum. 0 543 413 51 73
Bir profesyonel olarak kodak'ı makine olarak asla tavsiye etmem, çünkü sağda solda toplama olaraka makine ürettiriyor ve sadece kodak etiketini koydurarak makineyi Kodak diye angaje ediyor. Sana tavsiyem gerçek makine üreticisi yani bu işin piri markalardan faydalanman; mesela evet bir Canon tabiki bir Nikon'da çok iyi olur, artık bütçene göre Kodak alıp paranı hiç etme bence !!!
İlgili olabilecek konular
-
Kendi Telefon Numaramızı Öğrenme Imeı Kodu Öğrenme
02 Eki. 2024, 18:48 prodersler
016802 Eki. 2024, 18:49
prodersler -
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
019105 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
074304 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
Fotoğraflarımıza Bokeh Ve Havai Fişek Efektleri
02 Kas. 2017, 15:26 prodersler
1491509 Haz. 2023, 19:01
havaifisek -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1122928 May. 2023, 14:11
fdiker -