faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

Canon Mu Kodak Mı?

merhabalar
ben 400 milyon civarında bir makina almayı dülşünüyorum ama canon cx 7430 ve canon powershut a4oo arasında kaldım..
bir fotoğrafçı canonun bu modeli kodağa tepki için çıkardığını ve kaliteli bir model olmadığını soyledi..
ama kodağın da hep toplama parçlarla makinlar yaptığını duydum..yani bazıları kodağı hiç tavsiye etmiyor..
çok kararsızım ozellikle profosyenel arkadaşlar veya canon a400 veya kodak cx7430 kulllanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..
saygılarımla

Tarih: 9 Ocak 2005, 16:00 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili Faba82,

"samsung demişsiniz ama samsung fotoğrafçılık işinden ne kadar analr ki?mesela u-ca 301 modeli var 420 milyona ama guvenemiyorum samsunga..turkiyede servisi de yok hem pek... "

Gel şu cümlelerini bir irdeleyelim :1-Sadece samsung demedim başka markalarda önerdim 2- u-ca 301 diye bir model yok u-ca 3 modeli var onuda 420 milyona vermezler. (342 dolar kdv dahil ) 3- En önemli cümlen..:Sence ben kimim?
yazdığım yazının altında mesleğim ne yazıyor? web sitemi tıkladın mı? (bu pencerenin sağ alt köşesinde link var www.burukay.com )

Madem samsung diyorsun ben sana samsungun digimax v 3 modelini öneriyorum. Video çekimi de sınırsız .Sana 300 dolara kdv dahil gönderirim.

Tarih: 13 Ocak 2005, 01:50 - İp: yok
faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

merhablar,
benim bir sorum daha olacak ...biliyorum yav bu nebiçim adamış bir makina alamadı 1 haftadan beri diyeceksiniz :-)ama ne yapiyim dostlar insan parasının çöpe gitmeden en iyisini ve ozellikleri en uygun modeli almaya çalışıyor işte..
ben tam kodak cx7430 almaya niyetlenmiştim ama hem bu forumda hem de çevremde kodağı kotuleyen çok kişiye rastlayınca biraz erteledim..ve dun bir bilgisayarcıda samsung uca-3 adlı modeli inceledim ve çok hoşuma gitti...pili cep telofonu pili gibi ve şarj aleti yanında artı 32 mb bellek ve 3.3 megapiksel 3x optik ve digital zoomlu..
hiç samsung makina kulanan veya bu soyledğim modeli yani uca-3 modelini alan oldu mu?samsung nasıl dijital fotoğraf makinlarında??bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...

Tarih: 13 Ocak 2005, 18:37 - İp: yok
faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

sevgili burkay samsung hakkındaki fikirlerim değişti..
ayrıca uca-3ü 420 milyona vermezler demişsin ama ben dun 450 milyona buldum bir bilgisayarcıda !piyasayı biraz daha yakından takip etseniz daha iyi olur...
fikirleriniz için teşşekur ederim..samsung alırsam pişman olurmuyum*samsung uca-3 de baskı kalitesi nasıl acaba?
saygılar...

Tarih: 13 Ocak 2005, 18:43 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili faba82,
Ben samsungun türkiye merkez teknik servisiyim. Anladığım kadarı ile samsung hakkındaki önyargıların gittikçe olumluya doğru değişiyor.Ben sana 420 ye vermezler demiştim doğru vermezler zaten sende bir satıcıda 450 ye bulmuşsun! o makineyi minimum bulabileceğin fiyat kdv dahil 342 dolardır! Senin anlayacağın ben zaten piyasanın içindeyim sen araştırmalarını sürdür! Doğubanka gidersen daha da ucuz bulabilirsin ama teknik destek alamadığın gibi garantinde olmaz! Samsung uca 3 harika bir model olmakla beraber mpeg4 formatında ve dvd kalitesinde video kaydı vardır.

#burkay' tarafından 13.01.2005 23:18:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Ocak 2005, 23:20 - İp: yok
faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

çok teşekkur ederim burkay...
samsung almaya karar verdim en sonunda.doğubanktan almam tabi kesinlikle çünkü o kadar para verip garantisiz makina alınmaz ki..
bir de son sorum samsung uca-3de video çekim suresi kartla beraber artıyor değil mi?mesela canon a400deki gibi 3 dakikayla sınırlı değildir umarım?
size de iyi satışlar dilerim...
saygılarımla

Tarih: 14 Ocak 2005, 17:21 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Evet artıyor .Max çekim süresi 1 saat 36 dakika.
Garanti belgesinde Bosphorus dış ticaret yazmasına dikkat et.

Tarih: 14 Ocak 2005, 17:33 - İp: yok
kemalk
kemalk (üye)
Sakarya / Amatör

Bende amator bir kullanıcıyım, haddim olmayarak yorum yazıyorum ama bence aradığın makine Nikon CP 3200 fiyatı 430 milyon civarında, sesli video çekimi yapabiliyor, video çekim süresi hafıza kartına göre değişiyor. Resim kaliteside fiyatı ile oranlandığında gayet iyi.

Tarih: 14 Ocak 2005, 17:55 - İp: yok
faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

merhaba burkay usta..
tam bugun gidip samsung u-ca3 modelini alacaktım ama az önce öğrendiğim bir bilgiyle şok oldum!samsung u-ca3de bilgisayara bağlantısı yani usb bağlantısı yok!!!!!
usb bağlantısı olmayan bir makina alınır mı??yani ben makinayı bilgisayara bağlayamacakmıyım?
acilen cevabınızı bekliyorum ,ve sizin cevabınıza göre hareket edicem.
saygılar...

Tarih: 16 Ocak 2005, 11:45 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili faba2,
Kutunun içinden çıkan "quick guide" ın "step 3 " ünü o makinenin USB bağlantısı yok diyen dangalağa (çok afedersin !) okut ki bilmediği konularda konuşmasın.
Makinenin USB bağlantısı olduğu gibi aynı zamanda "pictBridge" özelliği sayesinde buna uyumlu yazıcıyı bağladığında resimleri direkt yazıcıdan yazdırabiliyorsun da.....

Tarih: 17 Ocak 2005, 02:37 - İp: yok
faba82
faba82 (üye)
Kocaeli / Amatör

mrb burkay usta,
samsung u-ca 301'i aldım sonunda..şu anda memnununm,makina çok guzel.
ozellikle makro çekim harika..5 cm makro olması çok artı bir özellikmiş..
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

Tarih: 19 Ocak 2005, 11:39 - İp: yok