ocgultekin
ocgultekin (üye)
İstanbul / Amatör

Fuji S5100/5500 Tr Kullanım Klavuzu

Amerikadan Fuji s5100(Türkiye'de S5500) marka fotoğraf makinsei getirdiler. Fuji TR kullanım klavuzunu 35 Euro ya satıyor. Hangi mantıkla bilmiyorum. Kullanma klavuzuna acilen ihtiyacım var. İnternette bulabilirmiyim veya fotokopisini ödemeli olarak gönderebilecek bir arkadaş olursa çok minnettar kalırım. Bu makinenin Türkiyedeki satış modeli S5500 müş.

Tarih: 12 Nisan 2005, 23:20 - İp: yok
yagmursuz
yagmursuz (üye)
Balıkesir / Meraklı

selamlar... acaba kılavuzu bulabildin mi? eğer bulduysan bana da gönderebilir misin? benimle irtibata geçersen sevinirim [email protected]

Tarih: 24 Mayıs 2005, 00:16 - İp: yok
shazneci
shazneci (üye)
İstanbul / Meraklı

Hangi mantıkla satıyorlar.Amerikadan şuradan buradan Kullanım amacıyla bile olsa getirilmesin.Daha çok para kazanalım diye.Bunun ticaret olarak hiçbir etiği yok.Halbuki www.fujifilm.com'dan İngilizcesini indirebiliyorsunuz.Home.fujifilm.com global bir site user manual diye arattırın ingiltere ,almanya,japonya v.b ülkeler çeşitli makinalar ve çeşitli dillerde kullanım kılavuzları var.Türkiye global dünyanın dışında bir yerde mi?

Tarih: 25 Mayıs 2005, 18:57 - İp: yok
ocgultekin
ocgultekin (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım ve ben kapatıyorum. Arkadaşımın biri sağolsun kullanma klavuzunu gönderdi. Eğer vakit bulabilirsem bende bu klavuzu tarayıp PDF formatında isteyen herkeze netten yollayacağım. Böylelikle Fuji Türkiyenin uyguladığı bu mantıksız davranışı kınamış oluyorum. Tüm dillerde bu klavuz netten indiriliyor. Onlarmı aptal yoksa Fuji Türkiyemi çok zeki?

Tarih: 26 Mayıs 2005, 00:39 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

Fujifilm'i yere göğe sığdıramayan "bilirkişi"lere duyurulur!

Tarih: 27 Mayıs 2005, 11:17 - İp: yok
ocgultekin
ocgultekin (üye)
İstanbul / Amatör

Değerli arkadaşlar fuji S5100 kullanım klavuzu için istekte bulunan tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Fakat şu an istanbul dışında yaz tatilindeyim. Buradan yardımcı olmam gerçekten çok zor. Fakat daha önce 4-5arkadaşa fotokopi yolladım eğer bunlar diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa sevinirim.

Tarih: 5 Temmuz 2005, 00:37 - İp: yok
anilbiyik
anilbiyik (üye)
Edirne / Amatör

Fuji S5100/5500 Tr Kullanım Klavuzu olan arkadaşlar bana da gönderebilirler mi?
mail/msn : [email protected]

Tarih: 7 Temmuz 2005, 13:47 - İp: yok