okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Eczai ilaçlar kesmiyor artık en iyisi doğal ilaçlar emmi, pzremmide kulak çınlama sorunsalıda vardı bir vakit,,ne oldu geçti gitti mi ..

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:24 - İp: 88.***.**7.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Geçti gali. Şimdide kömür atma sorunsalım var. Dünden beri 4 tenike yakmış. YAni 40 kg diyebiliriz yaklaşık. At at bitmiyo. Gerçi spor adına yaptığım tek şey bu kömür ve kül atma ameliyesi. HEr yıl 8 ton kömür ve külünü atmaktayım. Dile kolay.

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:27 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sıvı likit gazlı yaptırsaydın o ganneferi ne rahat edecektin aslında,bahçiye gömülü tankı ile..çakmak gazı gibi likit işte..
Anlamazsın bari sorsaydın ya mülkü yaptırırkene..

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:29 - İp: 88.***.**7.231
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi sordu mülkü yaptırırkene. keza sen o ara meşgul idin.

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:33 - İp: 85.***.**5.161
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanus bugün bendensin valla. Sıvı gazlı iyikine yapmamışım. KEza çoluk çocuğu kışın gayınta gile gönderme mukabili olurduk valla.

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:38 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ama ileride doğalgaz gelse şebekene, bir dönüşüm ile kolayca döndürüp yakardın ganneferi malikanende emmi, çoluk çocukta irezil olmaz idi yollarda gitti geldilerde, gayıntın ne yakar ki evde hem..?

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:46 - İp: 88.***.**7.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Zoba ile ısınmakta. 50 bin lirası var pangada kıyamamakta. Antalyadan ev alcekmiş. Napcekse. Al bi arada diyoz dinlemiyo. Döşet ganafer dimi.

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:52 - İp: 88.***.**7.43
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

okyanus,kalb kalbe karşı derler..ketane mukabili yapılan ceviz tatlısından okyanus götürür yedirir diye ggeçti içimden....ertasi günde sirkeci konyalıda yemekler benden olacaktı..gelirkenneside bi hal çaresine bakarız artık...unutmak ve namüsait imkanlar mahfuzdur..

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:54 - İp: 88.***.**8.248
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Paktomda soba yakmakta gali,istihsal mahiyetinde tek odada kurulu olaraktan,,..Eskiden evler güççük idi idare ederdi şimdi böyyük olunca idare edemez,diğer odalarda ağzından buhar çıkmakta keza emmi,, nevazile davetiye yani..

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:55 - İp: 88.***.**7.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bİlmem mi emmi. Emmi izmir sıcak gerek yok ganafere. Bİzde öylemi. -34 görmüş adamım ben. Donarsın evde valla.

Tarih: 3 Ocak 2010, 23:59 - İp: 88.***.**7.43