okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Militarist adam hep.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:41 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Demediki bişi baksana hem pzremmi, bize gitçem filan ayağı yapıyor galiba..Gel sizide götüreyim demiyor ama..Bari doğada gezerdik biz de,onlar başbaşa konuşurkene..

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:50 - İp: 78.***.**3.49
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi göktürk köyünü nasıl bilmezsin. şimdi kemerburgazla bitişik olan köy. su kemerinin bir tarafı kemerburgaz öbür tarafıda göktürk. keza hamidiye suyu çıkartma ve şişeleme tesisleri mantalite entegresi de orda.
belgrad ormanlarının içi emmi. t.coşkun mantalitesinde murat 124 ü yol kenarına çekip sık sık ırza tasaddi cürümlerinin vuku bulduğu mahaller idi emmi eskiden oralar.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:05 - İp: 85.***.**5.161
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Anladım,benim aklım bir an konyaya gitti o köve,,desene bahçeköy beldesinin ardındaki köy..Bilmem mi,, reno torosla da başka emmilerde gelirdi oralara eskiden yol kenarı mukabili,, ..Yukarıda da Blzç çiftliği vardır hani şu meşhur yeşilçamda filimlerin bolca çekildiği yer, mandra gibi yer..taa tepededir orası..
Sende rakımı yüksek olan yere gidiyorsun zati..T.çoşkun gelirdi oralara evet..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:28 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gelem ben emmi bizi 2 gün ağırlasın. olurmu emmi. KIyamaz o paraya.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:32 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sen gel ağırlar ağırlanırsın gali,şüphen olmasında gelem gelem ayağı yapıyorsun ama hep..Yalan mı..! Biraz uykusuz kalacaksın ama katlanmak gerek,öyle kolay değil ..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:44 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi desinki tamam gelirim. Emme yok yeni taşındım, Almanyadan akrabam genelkurmay başkanı oldu yok lodos var bahane uydurcek.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:47 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Evet yerinde rahat dursa sabit,iyi olacak aslında..Sen de strese girmeden huzurla yol kat edip geleceksin buraya,, (balkondaki foturafı gördün değilmi sen-aşağıdan çekimli) dönüşünde rahat olacak elbette..
Ama nerdeeee ..!!!

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:52 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi derin site ile ilişkilerim var benim. Seeelllaaaammmm f dikereeee, selammmm dağlardaki fotodaşlarıma.. Attırmazsam bende onu.
Emme arşivimi tek tek tarıcen gece. Bakalım neler çıkma mukabili olcek.
Bi tane tüyleyen (Zıplayan ) örümcek çekmişim ki iddia ediyorum daha iyisi çekilemez.

Tarih: 2 Ocak 2010, 13:25 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ne işin var senin o sitelerde bakem he,, ..

Beyoğlu gezintileri emmi seyret sevabına bari..,,gelmedin zati..

Tarih: 2 Ocak 2010, 19:12 - İp: 88.***.**1.8