Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Woswogende hakkok kullanmakta keza. iyi lastık mukabili.
Yaa gözümle gördüm geçende işte..Petrolu karışımı iyi ise uzun ömürlü olur yolda o lastik emmi..
Çekim mantalitesi emmi..Adalet hesabı..
emmi nerde çektin fotoyu.
teraziyi almak isterim satılık mukabili ise.
Bak gözü hala böyle geri kalmış şeylerde. Dijitalini al. Gerçi sen kazandığın paraları ancak bununla tartarsın. Hasssa terazi mukabili.
BEn akşamlarımı kazancımı çıkıştaki petrolün 40 tonluk tartısında tartrırıyom matrik darası mukabili.
Adam yaşlı idi ne duyuyor ne konuşuyor, belkide ayak yapıyor idi,, keza yere sermiş harcıalem ürünleri satmakta idi,götüreyim seni orada yarın istersen,pzremmi bakakalsın gelmesin hiç..
*belkide çok değerlidir o tirazi ne bilem ben..,çektim işte manuelde orada..
yok emmi çin mukabili o.
hangi muhit yöresinde çektin emmi bunu.
yazın polonezköye giderken de bu emmi benzeri pekçok kadın ve erkek yol kenarında organik diyerekten domates satmakta tartı mukabili.
emmi bu köylülerde ürünü yetiştiren kendileri olunca hepsinin organik olduğu gibi bir saplantı içerisinde.
keza kendim yetiştiriyorum ayağına halden alıp kırsal yol kenarında satan doğu yöreli vatandaşlar da mevcut.
Bilmemki çin değildir eskiden çinde mal yaptırmazlar idi emmi,, yarın gidip gezersem bakarım gene,altına bakayım made in ...... gibi yazıyordur vurgulu damgalı patent mukabilinde..
Ornagik morganik. Al yi emme nolcek keza.
Köyü yöreyi ve insanları iyi tanırsan sana hakiki organik ürün verirler emmi, yoksam işin zor tabii..
Nerdeki bu cenderme komutanının köyü hem yakın mı bari sana..?
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler