Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Aldın mı peki uydu aletini emmi,ne oldu..,pek sessizsin emme sorun mu var gene ..!!
taa gelmedi emmi. gelcek.
ne marka aldın emmi.
bizim uydu ortamı düzelmedi daha. bugün mutayite söyledim yaptır deyi.
keza yılbaşı gelmekte ve nesrin topkapı mukabili ortam beklentisi yükselmekte.
bugün sabah mütayit su parası istemeye geldi.
keza halen şantiye suyu mukabili kullanmakta imişiz ve dün suyu kesmişler.
50 tl de bizden istedi. ben taşınalı bir ay oldu daha. keza ayda 10 tl su bile kullanmayız biz.
neyse muhappetinize doyum olmamakta keza. ama benim bi mikrosa gitmem lazım kumköy emmi. hafta sonu nevale ve çilingir ortamı mukabili. bu emmi anlamaz sen bilirsin bu işleri.
kore malı olsun taştan olsun mertebesinde seul hiremkonun kisini aldıl hd mukabili. starda hd olmuş. keza kanal d ve pavır türkte.
uydu yayını gelirse bir de ben alem bari seul hrimco x3.
hiç olmazsa sağda solda x3 üm var dediğimde yalan olmasın.
he valla. ne yakıyo derlerse çok değil felam dersin.
benim teli ne zaman gönderiyon.
Eskişehire kadar bi uzan bari emmi oradaki kırmızılı markette ind varmış ceplerde meplerde noel üstü,alır gelirsin hafta sonu uzun yol mahiyetinde ,,binaley..,..
Hafta sonu okyanusa mı gitsek ne mikirosa gitti,250 kağıt bayılacak gece gece,,kredi kart mukabili..
Ben de tuzsuz ekmek alırdım gelirdim gali,,
yok emmi para mara kalmadı bende.bi yere gitmem. okyanusta duymazlıktan gelmekte keza 5800 isteğimi. halbuki köy avukatlarına yardım şart.
Yarın pazar okyanusun [bacasız] malikanesine bir gitsek mi ne emmi,şarküterisi doludur şimdi onun,hava da yağışlı az zati,,ne iyi olurdu..
Şöyle ikiyüz direm hakiki sırt bastırma da vardır şarküterisinde,, ama adam kayboldu bir an emmi ,,.
Ne istersin ondan para,,piyangolara yatırdı tüm parasını umudunu zira,,çıkmadı mı ruhsal çöküntü olacak..Çıkarsa da yarım tirilyon verir sana ne olcak yani,,..
Hava 12 derece emmi..!
emmi bizdede farklı değil. ganaferi kapattım tembellik mukabili. köömür doldurmak lazım. hava çok iyi salon 26 derece santigrad.
emmi yedirmez bize zırnık. zengiinin malı gıymatlı olur keza.
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler