okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şeere taşınırsan sen doğalgaz varmı ki yoktur, bireysel değildir herhal orada ısınma sanırım..Kışın hava kesif kesif kömür kokmakta ama, astıma da tam iyi gelir ya,, ömür gider orada kirli havadan..

Tarih: 4 Ocak 2010, 00:03 - İp: 88.***.**7.231
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

öyle valla. neyse abi ben yattım. kendine iyi bak.

Tarih: 4 Ocak 2010, 00:07 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yat bakam,, zabahnenney kar yağmış olacak oraya da..Foto çekte yolla bari sevabına bize..

Tarih: 4 Ocak 2010, 00:08 - İp: 88.***.**7.231
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İki derece, keza kar da hafiften tutmasada yağmakta emmi..

Tarih: 4 Ocak 2010, 04:13 - İp: 88.***.**8.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

temin -3 idi. kar çok az idi çiseleme mukabili. o kadar.
Bu arada sunny elektrikli ganafer peteğim geldi. KEndini iyi ısıtmakta. bakalım büroyu napcek.

Tarih: 4 Ocak 2010, 17:27 - İp: 78.***.**4.112
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi kesif yanıksal kimyevi kokulardan bende rahatsızım.
keza bizim aşağı mıntıkalarda evlerin camından soba borusu çıkıyor dumanı üstünde.

zira evelki akşam bizim aşağı sokakta yangın mukabili oldu.
3 tane itfaiye aracı geldi.
yangın anına yetişemesemde soğutma çalışmalarını yerinde tetkik ve tahkik ettim emmiler.
bilahare foto yüklerim belge mukabili.

Tarih: 4 Ocak 2010, 19:53 - İp: 85.***.**5.161
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Geçmiş olsun. PAra yardımı yapsa idin onlara. Yazık. Bana yapmıyon bari onlara yap.

Tarih: 4 Ocak 2010, 22:23 - İp: 78.***.**4.112
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Mahallenmi yandı okyanus geçmiş olsun,,alektirik kontağı der geçerler zapta de mi..
Eskiden de dışarıda kebab mebab et met yimez idik, at eşek vs eti var ayağına,, merdivenaltı kesimler,surdibi kesimler bol idi yıllar evveli zati..
Atın leşi olurdu sur diplerinde biz genç iken top oynamaya gidince yerde görür idik leşi..Dişleri olurdu iri iri atın [leşin]..Atın evrimi der geçerdin yanından keza..

-ne lokanta ne fırın, ne de işi bilmeyenlerli sıkça her köşeye açılan pideci çorbacıları denetleyenler yok artık,, oturmakla işi idare ederler sözde..Fırınlarda böcekler had safhada,,kakalak derler o böceklere emmi..

-pazarlarıda denetlemeliler irsaliye navlun tezgâh parası vs, otokontrol olmalı ardı sıra..!!

At ölür meydan kalır,yiğit ölür Şan kalır..
-ve de hele o bacaları hiç denetleyen yok, ortalıkça pis koku is ve duman sigara içmekten beter ediyor insanı..içmeyenlere daha kötü geliyor KOAH mantalitesi..

Tarih: 4 Ocak 2010, 22:53 - İp: 85.***.**5.24
okyanus.
okyanus. (üye)

Emmi geçende yılbaşı misafir ağırlama alışverişi yükümlülüğü kapsamında marketten bizzat et almak zorunda kaldım.
keza eti yiyemedim emmi. aklıma badem gözlü eşekler sıpalar geldi vicdanım sızladı keza.
surdibi kesimhane kombinaları meşhur idi emmi.

Tarih: 4 Ocak 2010, 23:26 - İp: 85.***.**3.11
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Eşşekde yinen bi hayvandır keza. Bir beis yoktur yimekte. Yİn gari. Geçende gördüm 2 kamyon eşşek nakliye mukabili kamyonun kasasında idiler. Çıkarmış başlarını Altindeşin havalaanı arazisine bakmakta idilyer. Komikti keza.

Tarih: 5 Ocak 2010, 00:11 - İp: 78.***.**4.112