okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı

(İnternetle ilgili sorunsal)

Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.

Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.

Sorun ne ola ki ?

Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.

Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.

Tarih: 26 Ağustos 2009, 16:40 - İp: 85.***.**1.79
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Servis antifiriz koydu mu bari,ölçtürseydin başında durup orada..

Okyanusta donuyordur evde..

Tarih: 1 Kasım 2009, 12:08 - İp: 88.***.**6.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bilmem kine. kia 5 sene aynı anti firizle idare ettiydi.

Tarih: 1 Kasım 2009, 13:27 - İp: 88.***.**0.220
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Güvenme kimseye emmi, git bir sanayide bedava ölçtür o antifiriz mertebeni,motoru çatlatma..Sattığın kişi kulağını çınlatır sonra..,iyi bak arabaya bu havalarda.
Ondan sonra o kemanemminin kullandığı skoda gibi tarihi araba olup bol bol foturafını çekerler bilesin..Çatlatma mukabili,yani.

Kış kışlığını , ....yapacak emmi mantalite öyle..

Salı günü -2 derece diyor memur emmi.

Tarih: 1 Kasım 2009, 13:45 - İp: 88.***.**5.121
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kış lastikleri takılı zaten benim. Bakımda yapıldı. HErhal ölçmüştür keratalar antifirizi. Bİzim buralar -34 mukabiline kadar düşer keza. -25 olsa yeter anti firiz.
Mazotta donabilir keza. Bİ ara oldu. Tırlar donup kalmıştı yol mertebelerinde.

Tarih: 1 Kasım 2009, 17:01 - İp: 88.***.**0.220
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

(( Hindi döndüm. ))yazmışsın..daha smiley tercüme kursu almadım..birde bunu çıkarma başıma..

Tarih: 1 Kasım 2009, 19:07 - İp: 85.***.**4.214
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şabanemmi; kuş çeke çeke canın hindi çekti galiba azcık, hindiden madaa yumurtası daha iyi onun,hem çok iri hem ince kabuklu ve sarısı tam dolu içinde,beyazı yok gibidir ye bak..Yakında hindi gribi de çıkar..ellerinizi yıkayın bol bol, Hn1 virüsümü ne havada asılı kalıp duruyormuş zira..Bir de hindi sucuğu çıktı başımıza keza..Almam ve yemem de..
Daha sucuk tavlayacaktık yüksek rakımlı bir başka yerde, o da kaldı muâllakta..

Şimdi ceplerden hariç ev tel'ları da fazla fiatlı gelmeye başladı ona da dikkat edin.
Pazaremmi önce elindeki tv'yi satacan sonra mı alacan başka tv.? yutupunda açılmıyor değilmi.?

Emmi hala sizin oralarda S/B tv kullanan vardır ama değil mi ..Eski tv'lerden,soğuk lehimsiz..

Tarih: 1 Kasım 2009, 19:45 - İp: 88.***.**6.134
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hiç hindi yumurtası yemedim..sen hele gel..kar üstünde sucuk-mangal keyfi yaparız..pazarbeyide çağırırız,toplar ekibi gelir..somun-sovan ziyafeti yapacaktık nasıl olsa..sen gelirken okyanusu filanda alır getirirsin..hindi sucuğu olmaz dağda..

Tarih: 1 Kasım 2009, 19:54 - İp: 85.***.**4.214
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olmaz tabi,kaliteli has dana sucuğu yiyeceğiz kilo kaç para olsa da..Ondan sonra mayasıllar azar ama,baharat yüzünden..Mayasıla da kirpi eti iyi gelir şabanemmi,onu da yimemişsindir sen..Neyse dağda anlatırız..
Kestanede ucuz bu sene buralarda, çiğ olanı keza..

Tarih: 1 Kasım 2009, 20:04 - İp: 88.***.**6.134
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bu sene kestane rekoltesi iyi demekki.

Tarih: 1 Kasım 2009, 20:22 - İp: 85.***.**1.28
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

okyanus meşgul adam..son yazıdaki kestaneden yola çıkıp rekolte bolluğundan dem vurur; bizim mesajdaki daveti görmezden gelir..kumköy gibi bende sorayım : n'oldu ceviz işi.....

Tarih: 1 Kasım 2009, 20:35 - İp: 85.***.**4.214