Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Emmi altın dime bana.
75 altın mukabilinden 12-13 mertebesinde borç bakiyesi kaldı keza.
Bu aralar ödemiyorum altın pahalı diyende.
Ucuzlasa öderim bir çırpıda öyledir huyum.
Keza pazar günü bizim faprikatör teyzenin oğlunun düğünü var. Çeyrek taksan milletin dudaklarında istihzai bir gülümseyiş peydah olur. keza bir de kamera kaydı vasıl oldu artık. Düğünden sonra izleyip izleyip çeyrek takanları fişliyorlar yeni evli mukabili.
Karı koca iki kişi tam altın taksak bu seferde iki tam altın asgari ücret mukabilini geçiyor.
Tek tesellim düğünün açık büfe mertebesinde olması. Mideye yüklenecez artık taktığımız altınların maliyetini kurtarma mantalitesiyle.
Tahtakalede gerçeğinden ayırdedilemeyecek sahte trabzon burmaları satılıyor emmi 5 tl mukabili.
Kameralar kayıtta unutma. Afyonda kim ne taktıysa bi kaada yazıyolar andıç mukabili. Islak imzalı hemide.
Niye afyondaki kameralar,, sebeb.?
Kim ne taktı ise aynısı takılacak diye.
Altın takımı takıyorlar emmi,vhs kasete gamera kaydı yapar ya emmiler takı töreninde hep.!!
en yümsek çözünürlük mukabili emmi.
Senin okyanusemmi de kozyatağında düğünde şakır şakır oynuyor emmi, sen daha otur evde..Gelme buraya de mi.. Yaa.
Evinin karşısına da kocaman adliye sarayı yapılıyor,büroda orada zati, para biriktirecek keza..Sonra yenikasa alacak..
Kalkamadı herhal okyanus emmi,düğün dönüşü çevirmeye mi yakalandı acep?Köprü mukabili.
Günaydın emmi.
Sabah 9 mukabili ayaktaydım keza.
Çevirme mertebesine mukabil hanımı götürüyorum şoför olarak.
İyi bari öyle et tabi..
GDO'dan şüphesi olan var ise bağdat cadd tarım ve köyişleri bşk müracaat etsin,onlar bakıyorlar zira,..
Hele çikolatalarda bilem varmış, ketçapta da zararlı birtakım E kodlu maddeler var..
Sokaktaki esnaf ellerini yıkamaz para alır para üstü verir,, beride çöp konteynırlarında kağatçılarda falçatayla laylomlu çöpleri kesip içindekileri alır çıplak elle, el yıkama adeti zaten yokki,,gider o da bir esnafa birşey alır yemek için vs, el ele değiyor ,para da sonuçta,,yayıldı mı sana sari hastalık işte..Hobidi gırtlak/tombi yatak,, YANİ..
İmmediately mantalitesi..
Demekki millete müstehak,daha şehir içinde olan vakalar bunlar,kırsaldakiler bilinmez görülmez buradan..
De mi okyanus emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme