Fotoğrafçılık Forumları
Sayfa Görüntülenemiyor Sorunsalı
(İnternetle ilgili sorunsal)
Son birkaç gündür aradığım sayfalar açılmıyor. Öyle hemen aklınıza geldiği gibi müstehcen sayfalar değil kastettiğim.
Normal web sayfaları bile açılmıyor. Nf de dahil.
Bazen beş altı denemeyle açılıyorsa bazen de 100 kere dene nafile.
Bunun üzerine mozilla firefox indirdim kurdum. Fakat netice değişmedi. Firefox da açamıyor sayfaları.
Sorun ne ola ki ?
Geçende telekom dan güzel sesli bir bayan aramış idi. O sese istinaden kendisini görmeyi de ayrıca tahayyül etmeyi ister idim. Sizi 8 bite çıkaralım mı dedi. Çıkar demiştim.
Güzel sesli bayanla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazıyım dedim.
Daha dönmedi, hava soğuyunca gelir bürosuna..O satmaz arabasını bak gör.
Emme romenli yağlı adamdan aldığı deikiyüzünü satcek onla uğraşıyor,ayar tutmuyormuş mak'sı..
Bu avukatların hepisi böyle. Git al sıfırını. NE uğraşırsın be Ulusalcı. Arabasıda zati arıza yapıp duru.
Yolda kalsa sinyal gönderirdi ama kalmamış işte..
Eskiden ulusal video vardı emmi,bilmezsin sen ..Kaset satar kiraya verirlerdi vizyonlu felam..
Halk ekmek fab gitsene madem mazotlu arabanla, oradan alsaydın taze taze ekmeğini okyanus emmi..Ne işin var klübelerde..Bir de foturaf çekerdin eğri kapı önü mantalitesi tarihi alanı, haliçe de bir derinlik verip bir iki poz alırsın keza..
At gitsin o deikiyüzü sen hem çöpe gayrisafi yönden veya ver kargoya gitsin pzremminin bürosuna..Gelip giden avcıları çeker bürodan bari, bize de foturaf yollar oradan..[evinin altında mermerler varmış hem..]
Emme kıyamaz o külüstür makinasına.
Onun pembişine pindiğim günü hayıtımdan sildim ben. Çoluk çocuua nasıl açıklarım.
Bİzim oğlan piner pinmez uyuyup kaldı keza pembişte.
Sen de sabah sabah arasaydın galata köprüsündeyiz diye,binmezdin o pembişe o günü ,emme sabah yedide resim çekiyordun ya galata üstünde..
Uçakla gelsen çocukla uçamazdın emmi keza anneninde izni olması gerek kanun gereği biliyorsun..
Tren onbeş lira,,[diye diye zam gelecek zati] .
Matriksle gelirem ben gali. 1500 lira mukabili. Parının ne ehemniyeti var. ZEnginim ben keza.
Bu gün beleş hacı kokusundan parfüme terfi ettim. 4 lira 75 kuruşa parfüm aldım. İçim yandı gitti o kadar paraya. Ama zenginlik böyle şeylere verilen paraya acımamak olmalı.
hacıyağı püskürttürseydin kendine cami önünde şırınga mukabili.
d200 den aksine çok memnunum. fotoğraf kalitesi olarak d300 ü bile sollamış durumda. Ama bana fazla geliyor. Makinanın çok fazla özelliği var. Yok yok mukabili desem yeridir. O yüzden satıyorum emmi. Bakalım hangi şanslı kardeşime nasip olacak.
kumköy emmi benim kapalıçarşı mertebesinde bir ermeni arkadaş var. bu adam elmas kesme işi yapıyor. geçen bana bir video izletti. topluiğne başı kadarını iki üç bin dolara aldığımız pırlantayı gavur emmiler küreklerle yüklüyor el arabalarına emmi. pazarbey 3,75 e dehodorant almış aile bütçesi sarsıldı bu ay. Bence pırlanta elmas mukabili şeyler lüks değil ihtiyaç emmi.
73 yıllarında da oralarda altınlar külçe külçe el arabasıyla götürülürdü emmi, dönerci şahinin sokağında dar yerde,has kaç para abi derlerdi sarrafa hemen hemen hergün..ben de analogla gezerdim yanlarında..negatifleri yok kayıp zati..S/B orwolar filan..O zamanlar para kıymetli idi filmler karaborsa idi zati..
Pazaremmi bilmez, zamanında filmleri millet karaborsa alırdı..Hele 8mm filmler..
Banyosu bile avrupada olurdu gelirdi böyyük postaneye..oradan alınırdı ambalaj mukabili..
Şimdi parmüm almış hacı parmümü, pazarlarda siyahi ırklı adamlar satıyor dolu şişeli mişeli.
Hem nebatileri bilirmisin,nebatileri, nerede yaşamış bunlar zira..Bil bakam..nebatileri..
Hakkat sarsıldı. Amma pahalı imiş parfümler.
Beni bildiğim en iyi parlanta hacıdan gelen yüzüklerin üzerindeki pırlantalar.
Okyanus bi litre altın kaç kilo gelir bilirsen sana matriksi vericem.
İlgili olabilecek konular
-
Word'de Sayfa Rengini Değiştirme, Word Arkaplan Re
22 May. 2021, 15:59 prodersler
0180122 May. 2021, 16:00
prodersler -
Word Belgesine Ses Müzik Video Ve Sayfa Numarası E
06 Nis. 2021, 13:10 prodersler
0148506 Nis. 2021, 13:10
prodersler -
Mobil Word Uygulamasında Sayfa Ekleme Sayfa Silme
08 Ara. 2020, 18:56 prodersler