gfindik
gfindik (üye)
Balıkesir / Amatör

Rockncoke / 8 Şehit

Gençlerimiz Eğlenmiş.Hadi Hayırlısı.
Aynı Gün 8 şehit verdik.Dünya Böyle birşey.
Diğer yandan Yıllarca Büyüttükleri Oğlunu Vatan Uğruna Şehit veren anneler babalar,Diğer yandan oğlunu kızını rockncoke festivaline yollayıp ertesi gün gazetelerde Patlayan Prezervatif satış adetlerini okuyan Anneler Babalar...
O gençleri merak edenler Siteye Fotolar EklenmişBakmak İçin Bu linki Tıklayın.

Rockncoke 2006

Aynı Gün Ölen 8 Şehitimiz .
Huzurla Yatın.

Tarih: 7 Eylül 2006, 18:54 - İp: 85.***.**1.102
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

rokomet "RoknBok" nedir.anlayamadım böle bir organizasyon mu yapıldı da haberimiz yok...

Tarih: 14 Eylül 2006, 22:39 - İp: 85.***.**3.87
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

Valla Heidi bilmem ama Bu gidişle Ayşe'lerin Mehmed'lerin boyunların Haçları göreceğimiz kesin gibi!Kim sevinir kim üzülür bilinmez elbet...

Tarih: 15 Eylül 2006, 23:56 - İp: 85.***.**3.100
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

dunesea kusra kalmayasun canımcım
ben cahil cühelanın teküyün
engilişce yazmasunu bilemeyon artıkın
sen anlayaviii
öpüviidim seni

Tarih: 16 Eylül 2006, 14:02 - İp: 81.***.**3.73
poseidonc
poseidonc (üye)
Ankara / Amatör

kurtuluş savaşında yüzlerce insanımız öldü niçin öldüler bu ülkenin varolması için özgürlük için devrimler için savaştılar ve şehit oldular! bu ülkenin gelecegi için ama ne hikmettirki Atatürkün ve yaptıgı devrimleri bırakıp hala ilkellik için savaşılıyo atatürk kılık kıyafet devrimi yaptı hala kara çarşaf giyiliyo. din devlet işi birbirinden ayrıldı ikisini bir araya sokmaya çalışıyolar bu insanlar ne için savaştı öldü o unutuluyo. ülkenin sukuneti için şehit olmuş insanlar piyon olarak kullanılarak eylenme özgürlüklerini kullanan gençlere maal ediliyo.. o 8 şehit gibi bu ülke için ölen yüzlerce şehitimiz ülkesi için devrimleri ve özgürlügü için boşuna mı savaştılar şehit düştüler?? o zmn boşuna uraşıyoruz bu insanlar boşuna çagdaşlaşmak için uraşıyo hepimiz giyelim çarşafları kadınlara 2.sınıf muamelesi yapalım kız çocuklarını gömelik ve herşeyi dine maal edelim artık arap ülkeleri bile bizden daha çagdaşlar bizim yaşadıklarımızı aştılar..

rokomet arkadaşım hem ingilizce bilmiyorum diyosun cahilim diyosun ingilizce yazamıyorum diye dalga geçiyosun ama kendi dilini düzgün kullanmıyosun bu nasıl bi olaydır anlamadım

#poseidonc' tarafyndan 23.09.2006 04:24:18 tarihinde düzenlendi.

#poseidonc' tarafyndan 23.09.2006 04:26:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Eylül 2006, 04:21 - İp: 81.***.**8.218
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Bu bir moda oldu zaten..
Herşey daha doğrusu pek çok rezillik, aymazlık, ahlaksızlık ve bilimum kötü ve negatif olgu, düşünce, davranış;
çağdaşlık ve özgürlük diye bi kılıfın içine koyulup normal ve legal şeylermiş gibi gösterilmeye başlandı..
Tabular tutsaklık, yaşasın özgürlük ve demokrasi kılıfı altında pek çok kötü ve aşşağılık olay beyinlere kazıldı.
neyse uzun hikaye nasıl olsa almak istemeyene verilebilcek birşey yok...

gelelim şahsi kısma.. herkese hoşgörü ve sevimli yazmak zorunda değilim dimi.. sanane türkçemden ingilizcemden.. anlamadıysan anlamamış şekilde kal.. herşeyi anladında bi beni mi anlamadın? senle dalga geçen kim.?? sen kimsin.. ben kendimle dalga geçerim. seni nerden tanıyayım..
Dilimi kullanma kabiliyetimden sanane.. beni ve muhattabımı alakadar ediyor neticede.. (muhattabım derken kimi kastetdiğim ise tamamen muamma)

Tarih: 24 Eylül 2006, 13:53 - İp: 81.***.**0.157