gfindik
gfindik (üye)
Balıkesir / Amatör

Rockncoke / 8 Şehit

Gençlerimiz Eğlenmiş.Hadi Hayırlısı.
Aynı Gün 8 şehit verdik.Dünya Böyle birşey.
Diğer yandan Yıllarca Büyüttükleri Oğlunu Vatan Uğruna Şehit veren anneler babalar,Diğer yandan oğlunu kızını rockncoke festivaline yollayıp ertesi gün gazetelerde Patlayan Prezervatif satış adetlerini okuyan Anneler Babalar...
O gençleri merak edenler Siteye Fotolar EklenmişBakmak İçin Bu linki Tıklayın.

Rockncoke 2006

Aynı Gün Ölen 8 Şehitimiz .
Huzurla Yatın.

Tarih: 7 Eylül 2006, 18:54 - İp: 85.***.**1.102
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

ayrıca gfindik o resimleri insanların gözüne sokarak... gençlere bak ne haldeler şeklinde bir imaj uyandırıyorsun insanların gözünde

bilmiyorum ne desem...bence yaptığını bir düşün....

Tarih: 9 Eylül 2006, 21:50 - İp: 85.***.**7.29
poseidonc
poseidonc (üye)
Ankara / Amatör

bende rockn coketaydım ve bu tipleri bende gördüm orda buluncak en aykırı tiplerdi nedense onları çekilip yorum yapılmış fotograf gayet güzel çekilmiş ama bu fotograf altında şehit olan insanları ve bu insanlardan oraya giden insanları hükümlü tutmak yanlış rockn coke giden insanlarda asker oluyo vatanı için savaşıyo sonuçta ve herkezin bir yaşam tarzı var sen nası arabesten hoşlanıyosan o insanda rock müzikten hoşlanıyo siz hiç suçu olmayan insanları suçliycagınıza önce konserlerde kavga çıkaran sokaklarda eşkiyalık yapan resiyisim ben diye ortalarda dolaşan insanların düzenini bozan insanlara dur diyin ayrıca bunu coca colanın düzenlemesi demek o paranın masum insanların öldürülmesi için kaynak olarak düşünmeyin ve bunu böyle düşünen arkadaşların çoguda eminimki coca coladan aşşagı da bişi içmiyodur ayrıca ayrım yapan arkadaşlar barışarockta kafası kapalı insanlarda vardı rock müzik dinleyen insanları inançsızlıkla suçlamayın lütfen!!!

Tarih: 9 Eylül 2006, 23:30 - İp: 81.***.**4.31
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

Her türbanlı olan dini bütündür veya inançlıdır diyemeyiz.Bu bir seçim meselesi..Ayrıca her tür insan her tür müziği dinleyebilir..Ama Asıl --Önemli-- olan müzik adı altında yapılan olaylar!!

Tarih: 9 Eylül 2006, 23:54 - İp: 85.***.**6.132
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Müzik adı altında yapılan olaylar..Nedir bunlar?Hem size ne ki ne yaptıklarından,kullandıkları kullanmadıkları prezervatiflerden,içtikleri içkilerden?
Sizi rahatsız eden nedir?
Gelin size bir öneri yapayım?Hep beraber Çarşamba'ya yerleşelim hani şu gelişi aslında Salı'dan belli olan Çarşamba'ya.Erkekler sakal bırakıp cübbe sarık,kadınlar da kapkara çarşaflarla takılsın.Rock müzik sesi gelen yerleri taşlayalım.Mini etek ya da kot pantolon giyen kadınları Çarşamba girişinde durdurup çarşafa bürüyelim.Prezervatif satan eczaneleri kapattıralım hazır sağlık bakanı da korunmaya karşı çıkmışken yakın zamanda...
Zaten bu önerinin yüzde doksanı gerçekleştirilmiş durumda lokal olarak.Korkarım ki bu lokal bölgeler zamanla artacak kimbilir belki Hezarfen civarı da girer sınırlara.O zaman istediğiniz gerçekleşir.
Bol şans efendiler,zira şansa çok ihtiyacınız var!

Tarih: 10 Eylül 2006, 18:36 - İp: 85.***.**7.1
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Bu başlığa yazılan tüm mesajları okuyordum ama daha fazla kendimi tutamadan 3. sayfada yanıtla tuşuna bastım.

terör ile mücadele verilen şehitlerin sayesinde RoknBok'e konseri yapılabiliyor. Yada birileri başka yerlerde eğleniyor yada şehitlere kayıtsız hayatlara devam edebiliyor..

Sakın atlamayın yada gözden kaçırmayın
Bu memlekette şu an her ne oluyorsa.. Memleket içi ve dışında verilen şehitler sayesindedir..
Yanlış anlaşılmasın RoknBok'e organizasyonuna karşı değilim.. ama o gün orda terör elini kolunu sallayarak gezinebilseydi o organizasyonda prezervatif yerine sargı bezi vs. gibi malzemelerin satışı patlardı.

Şehitler ve rock konseri birbirlerinin kıyası-karşıtı-eşgüdümlüsü falan değil..
Bir an hayal edin Türkiyeyi ve milli duruşu
8 şehit verdiğimiz için konser vb. organizasyonların ya iptal edildiğini yada içeriğinin bu acıya uygun biçimde değiştirildiğini (deprem felaketi akabinde düğünlerin içeriği değişmişti) TV lerin tümümün akışı değiştirip konuya ilişkin uygun yayınlar yaptığını.. Yöneticilerimizin günlük programlarını değiştirip şehit ailelerini ziyaret ettiğini..
Türk Silahlı kuvvetlerinin ve kolluk kuvvetlerinin operasyonlara başladığını
kontrastın dediği gibi israil kaçırılan iki asker için bırakın operasyon yapmayı bağımsız ve tanınmış bir ülkeye savaş ilan edip ortalığı yıkıp geçti..
Biz neden o kadar şehit ve kaçırılan (esir edilen) askerimiz için bu kadar ciddi duruş sergileyemidik...???
Korktuk (yöneticilerimiz amerika ve avrupa ülkelerinden korktu) Halk olarak umursamadık.. yukarıda tarif ettiğim gibi umursasaydık ve toplum olarak tepki gösterebilseydik, yöneticilerimiz amerika ve avrupanın baskısından korkmazdı bir savaş durumuna geçmek için... amerika ve avrupa böyle bir kamuoyu baskısından korkardı..
Unutulmamalıdırki Dünyada türklerin en ünlü olduğu konu barbarlık diye kötü gösterilmeye çalışılan Savaşçı ve korkusuz yönleridir. Türk olmakla öğünüyorum herşeye rağmen. Bence her türk vatanı, ailesi ülkesi vs. gibi konularda canını feda edebilecek bir savaşçı içgüdüsüne sahiptir. Şehitlik bu yüzden yüksek bir değerdir.

Bu ülkede şu an var olan herşey "şehitlerimiz" sayesindedir. Karşı görüşte iseniz bugün kapınıza teröristlerin (yada düşmanların) gelip kanunsuz biçimde zulüm yaptığını düşünün anlarsınız (umarım)

Tarih: 12 Eylül 2006, 13:38 - İp: 81.***.**4.194
ad devrim
ad devrim (üye)
İstanbul / Amatör

Merhabalar.

Duyarsızlık halkın çoğunluğunun duyarsızlığıdır. O halkın içinde yer aldığımızı da unutmayalım. Benim bu konu başlığında katılmadığım nokta duyarsızlığın yalnızca bir kesimin, festival katılımcılarının bir niteliği gibi anlatılmasıdır.

Ayrıca her insan için duyarlı olunmalıdır. Sadece Türk için değil. Bir evsiz Amerikalı için de duyarlı olmalıyız. Demekki festivalsiz geçen, müziksiz, tebessümsüz, düğünsüz geçen bir gün değil yıllar durmalı önümüzde. Öyle mi?

Bugün devlet adamlarının terör olaylarına karşı olan yaslı tepkileri inandırıcılıktan uzaktır. Terör kimileri için ekmek kapısıdır. Hem bu işin ekmeğini yerler, hem de şehit ailelerine baş sağlığı dilerler. Bu komik ve üzücüdür. Devlet ve generaller bugün halka gerçek yüzünü göstermemektedir. O denli milliyetçi geçinen paşalar kendi milletinin düşünen beyinlerini katletmiştir. Bunlar unutulmamalı.

Şehitler için üzülüyorum. Onların kanıyla beslenen ve sözde terörü lanetleyen, devletin ödediği ödeneklerin kaymağını yiyen kimseleri ise tarihi sorumlulukları ile başbaşa bırakıyorum.

Üretmemiz gereken şey ağzımızdaki salyalar değil, düşünce olmalıdır ve ileriye dönük köklü adımlar atmak için çaba harcanmalı, sadece hükümet değil, ülkede vatansever geçinen odakların eleştirisi de yapılmalıdır. Yoksa düşünce üretemeyen, ve sadece salya akıtan toplumlar yok olmaya mahkumdurlar. Bu toplumlar bu yok oluştan önce kendilerini sorumlu tutmalıdırlar. Bugünkü ekonomik yapılanmadan kaymak yiyenler düşünce üretenleri yok ederler. Statükocu zihniyette olacaklardır elbet. Değişim onların çıkarlarının da yok oluşu demektir. Ancak onlar çıkarlarının savunmasını vatan milet edebiyatı ile insanların duygularını sömürerek gerçekleştirirler. Bu zihniyet ise sadece hükümetten ibaret değildir dediğim gibi. Lanet teröre değil, onun tohumlarını ekenlere yağdırılmalıdır. Tohum ekilirse terörün varlığı kaçınılmazdır

Ben bir an hayal etmekteyim. Şehitlerin var olma nedenlerini istese yok edebilecek ve hatta üremesine fırsat vermeyecek zihinlerin, duygu sömürüsünü bırakıp çıkarlarının zararı uğruna bu isteği pratiğe dökebilecekleri bir an.

#ad devrim' tarafyndan 12.09.2006 14:31:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Eylül 2006, 14:14 - İp: 85.***.**9.196
drberkan
drberkan (üye)
İstanbul / Amatör

Ben askerliğimi yedek subay olarak doğuda yaptım. En karışık dönemlerdendi.Akşam subay gazinosunda tv de zap yaparken televoleye (en populer olduğu zamanlar)yada başka bir eğlence programına rast gelirdik. Açıkça söylüyorum hepimiz tiksinirdik. Bunlar için mi ölüyor buradaki çocuklar diye aklımızdan geçerdi.

M. Ali Erbili yada H. Avşar ı yada diğerlerini tv de görünce tüylerim diken diken oluyor.

Eğlencenin bir dozu olmalı yada kalitesi ama bunu kim belirler bilemem.

İspanya diktatörü Franko etrafındakilere seslenmiş " Bana bütün bir halkı uyutacak yatak yapın"

100.000 kişilik futbol stadyumu yapmışlar hemen.

Tabi o zaman TV yoktu herhalde. Şimdi hem tv hem de stadyumlar var.

BİR MİLLET NASIL MI UYUTULUR?

ROCKNCOKE İLE ;(ADAM GİBİ ROCK DİNLEYEN NESİLMİ KALDI.KOLA FİRMASININ SPONSORLUĞUNDA ROCK OLMAZ ANCA BÖYLE BO. OLUR.)

TELEVOLE KÜLTÜRÜ İLE

FANATİK FUTBOL TARAFTARLIĞI İLE

TÜRKÇE DÜŞMANI REKLAM MEDYASI İLE

TÜRKÇE DÜŞMANI GAZETELER VE TV İLE ( GEÇENLERDE ELİME GEÇTİ , "HÜRRİYET WEEKAND" , SHOW TV, STAR TV ; İSİMLERİNDE BİLE HAYIR YOK.)

VS.
VS.
VS.

O SEKİZ GENÇ BUNLAR İÇİN ŞEHİT OLMADI ELBETTE. NE İÇİN ŞEHİT OLDULAR ANLAYACAK KAÇ KİŞİ VAR ARAMIZDA ACABA?...

Tarih: 12 Eylül 2006, 18:41 - İp: 85.***.**9.7
denden
denden (üye)
İstanbul / Meraklı

bende diyorum ki Perşembe gecesine yerleşelim hani şu Cuma gününü getiren.. ktlu bi gün olması belki etkiler hı?? siz insanları tanıyamamışsınız..
sizin o sarıklı ..
sakal bırakan . .
kap kara çarşaflara bürünen .. dediğiniz insanlar saydığınız hiç bir şeyi yapmak istemezler..
bi insan bi insana neden düşman olabilir ki??
saydığınız insan tiplerinin geneli çirkinlikten (her türlü çirkinlikten kurtulmak için) o şekilde yaşamlarını sürdürüyor.. hem madem "size ne ki" dediğiniz halde bi başka insanların hayatına siz nasıl olurda yorum getiriyorsunuz.. siz niye rencide edici şeyler söylüyorsunuz..?? niye kötülüyorsunuz.. Haram a dikkat eden var etmeyen var.. kara çarşafa bürünen kadın herhangi bir erkeğin kendine bakmasını engeller.. Allah ın istediğini yerine getirme sevinci vardır içinde.. Yaşamadan, yaşatmadan anlanmaz..

Tarih: 12 Eylül 2006, 19:12 - İp: 85.***.**6.125
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Anlaşılan bu karaçarşaf sadece deriyi değil beyinleri de sarmış.Tekkeler zaviyeler hu hu lar hacılar hocalar üfürükçüler şeyhler şıhlar sarıklılar cübbeliler türbanlı barbi bebekler müslüman pinokyalar/gepettolar ismailağalar....
Yakında Heidi'yi karaçarşafa bürünmüş şekilde Alp Dağları'nda kelebek peşinde cirit atarken görürsek şaşmamak lazım.

Tarih: 14 Eylül 2006, 17:25 - İp: 85.***.**7.1
denden
denden (üye)
İstanbul / Meraklı

gel gör bizi sensizlik neyledi..
gel gör bizi sensizlik sen varkende sardı herkesi..
insanlar mı daha iyi bilir kendileri için iyi olan şeyi..
yoksa sen mi??
tabii ki de sen.. sensin bizi Yaratan. .
bizi bizden en iyi bilen..
Kuran değil miydi bize senden gelen en kutsal hediye??

Tarih: 14 Eylül 2006, 18:19 - İp: 85.***.**8.95