gfindik
gfindik (üye)
Balıkesir / Amatör

Rockncoke / 8 Şehit

Gençlerimiz Eğlenmiş.Hadi Hayırlısı.
Aynı Gün 8 şehit verdik.Dünya Böyle birşey.
Diğer yandan Yıllarca Büyüttükleri Oğlunu Vatan Uğruna Şehit veren anneler babalar,Diğer yandan oğlunu kızını rockncoke festivaline yollayıp ertesi gün gazetelerde Patlayan Prezervatif satış adetlerini okuyan Anneler Babalar...
O gençleri merak edenler Siteye Fotolar EklenmişBakmak İçin Bu linki Tıklayın.

Rockncoke 2006

Aynı Gün Ölen 8 Şehitimiz .
Huzurla Yatın.

Tarih: 7 Eylül 2006, 18:54 - İp: 85.***.**1.102
cawa
cawa (üye)
İstanbul / Amatör

özgürlügünde icine ettiniz saca jöle sürmek özgürlükse festivalde gitmek özgürlükse siz RAHAT OLUN BEN DAGLARDA ÖLMEYE HAZIRIM saol gfindik

Tarih: 7 Eylül 2006, 22:00 - İp: 88.***.**8.90
cruel.30
cruel.30 (üye)
Bursa / Meraklı

Burada tepki rock müzik dinleyenlere değil bence.Kendimce anladığımı yazayım herkes gibi!!!Dünyada hergün binlerce suçsuz insan öldürülüyor ve öldüren ülkelerin en başında ABD,İsrail ve İngiltere geliyor.Bu festivali düzenleyen coca-cola da bu ülkelerin en büyük finas kaynaklarından birisi.Bizim sözde çok kitap okuyan kültürlü gençlerimizde onların düzenlediği bu etkinlikte saçma sapan işler yapıyorlar.Herkes ordaki kızları kendi kardeşleri olarak düşünsün ve ondan sonra satılan prezervatifler hakkında yorum yapsın.
Toplum gitgide bozuluyorsa bu birazda fazla değil aşırı hoşgörüden kaynaklanıyor.

Bu tartışmaya konu olan fotoğrafları görüncede aklıma ilk gelen şey saçmasapan bilimkurgu ve uzay filmlerindeki yaratıklar oldu.

Tarih: 7 Eylül 2006, 22:01 - İp: 85.***.**7.46
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Bu hep böyle olmuştur maalesef..

Unutmuyorum operasyon için cudi bölgesindeyken tvlardaki eğlence programlarına bakardık ve kahrolurduk.İsterdik ki azcık ta olsun bizden, bizim halimizden bahsetsinler..Azçık ta bizim kahramanlıklarımızdan söz etsinler..Ama heyhat..Bu psikolojik bir durum.Sayın gfindiki bu açıdan sonuna kadar destekliyorum..

Ama Türkiyemizde o kadar çok yanlışlkar var ki..Hangi birini düzeltesin.Bilinçli bir toplum oluşturmalu..Bunun için her halde en büyük sorumluluklardan biri de biz öğretmenlere, biz anne babalara düşüyor..Bilinçli toplumdan kastım da kısaca tırnak kırıldığında kulağın da zonklamasıdır..

Neyse ilgili konser ise özgür Türkiyenin cilalı yüzü..Şeriatten korkanlar, laikliliğin gitmesinden korkanlar..Merak etmeyin bu ülke asla şeriat ile yönetilemez..Laikiz laik te kalacağız..Bu korkularınız yersiz..

Saygı ve sevgilerimle.

Tarih: 7 Eylül 2006, 22:42 - İp: 85.***.**5.237
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

encok kıtap okuyan kısım bunlarıda okusun..davıncının sıfresiyle karsılastırılacak bı basyapıt!! degil ama enazından bızden..merak eden olursa yazar yılmaz ozdıl..hemen hergun sabah gazetesınde "patronlarına ragmen" yazıyor..okuduktan sonra buz gıbı colanızı ıcın,ısraılın bıan once guzel gunlere kavusması ıcın dua edın,peynir ekmek gibi hap alıp,mutlaka prezervatıf kullanın..en etkılı dogum kontrol yontemı nede olsa...rocka laf yok burda...laf kafaya...gfindik,kontrast,pazarbey helal olsun...

Tarih: 7 Eylül 2006, 22:59 - İp: 88.***.**5.155
magenta_06
magenta_06 (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

benim için önemli olan 8 tane fidanın canıdır rockn coke ye gidipte orasını burasını yırtanların benim için hiç bir önemi yoktur geberselerde acımam hiç kimsede sesini çıkarmaz aksine gebermişler deyip geçerler coca colanın gelirinin yarısını israile gönderdiği bir ortamda ve bu israilin kandil dağında Türk askerine kurşun sıkan şerefsizleri eğittiği bir ortamda filistinde lübnanda Afganistanda ırakta zulme avuç açan bir markanın festivalinde eğlenmekse vatan sevgisinin ve özgürlüğün adı yere batsın sizin vatan sevginiz özgürlük anlayışınız unutmayın başkasının özgürlüğü sizin özgürlüğünüzü kısıtlıyorsa bu özgürlük olmaktan çıkmıştır Ayrıca rock müzik ne zaman sizin öz kültürünüz oldu arkadaşlar dünyada üzerinde kaç kişi bizim Türkülerimizi dinliyor ki siz rock müziği savunuyorsunuz ondan sonra kalkıp ülkenin durumuna eleştiride bulunuyorsunuz ülke kurtarmaya çalışıyorsunuz sen baştan kokmuşsun arkadaş ülkene sahip çıksan kim inanır ayrıca şehitlere söz etmeyin alnınızı karışlarım

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:05 - İp: 85.***.**3.224
stan
stan (üye)
İstanbul / Meraklı

sehıtlere sonsuz saygı yerı gelınce bizde oluruz vatana can feda bıde ncokecu genclik war rockcı ark.lar dinlenkork popncoke bu rock festivalımı? 50cent ceza manga_? tabiki deil sdece gcen sene korn geldıgı ıcn bi an saygı duyup gittim bi organızasyon butun metalci kardesleride barisarocka bekleriz forumla pek alakalı olmadı ama nese ulkemde neler oluyor

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:09 - İp: 88.***.**8.127
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

gaijin.. makale için teşekkürler..

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:14 - İp: 85.***.**1.61
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sen sagol huseyın abi..iyi geceler

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:21 - İp: 88.***.**5.155
magenta_06
magenta_06 (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

aattaa arkadaşada son bir sözüm var sen kimsin ben seni tanımıyorum sen beni nereden tanıyorsun bende Anadoluda yaşıyorum ama senden bahsedildiğini hiç duymadım yoksa senin Anadolun başka bir yermi Anadolunun insanı kitap okumasa bile kültürlüdür dünyada Kültürü kitabı oluşturanlar Anadolu insanının atasıdır unutma yazı bu oğrafya üzerinde bulunmuştur ilk kitabı basan bu ulusun kanından insandır eminimki senin okur yazar kitleni görseydi Atan içi kan ağlardı unutma okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır aklının bir köşesine yaz.

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:22 - İp: 85.***.**3.224
stan
stan (üye)
İstanbul / Meraklı

rock oz kulturumuz deil solermısın turk sanat muzıgını kac kışı diliyo ve bu bizim kulturumuz ? ilk once saygı duyuyoruz ama insan sewdigini kendine yakıstırdıgını dinler hatta bu bır metalci icin yasam tarzıdır we o sehıtlerın oldugu gece k.. callamaya benzemez bnce olay piercinglerde kupelerdede deil icten olmalı bu rockncoke kitlesı senın sandigin gbı bı tayfa olsun ona bakarsan bu işler bu kadarla bitmıyo bu ulkede arkanı dondugun zman senden nsıl faydalancagini dusunen tipler war saymak gerekırse bundan once gelıcek cok konu war anlıcaan

Tarih: 7 Eylül 2006, 23:27 - İp: 88.***.**8.127