Fotoğrafçılık Forumları
Rezalet ; Hyundai Almayın !
Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.
#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.
emmiler arabayı 23 e almaktalar.
407 millesumu 47 verecekler gibi. üste 24 ver demekteler. bende 22.5 verem derim emmiler.
yada c4 pikasso full e 55 demekteler. 53 yapın 30 üste verem dicem.
gafayı yimişsin sen arraban içün ,bak satsanda para etmiyor, yirmiüçmüş ..Zaffirracı kâmile bilem yirmibeşin üzerinde idi geçende, sattı gitti kişi..
emmi rönodanda aradılar. keza sikenik 7 dişilik pirivileyç dizele 48 demekteler. 26 ver al götür demekteler. alem bari. araba fulll emmiler..
opel astrıa klasik 3 dizel fulude 35 bin imiş emmiler. çok hesaplı.
Ne alsan da hepten zarardasın işte..
Haa hastıra içün maçda ilan vardı ,,otizbirbindörtyüz gayme diyordu sıfırına,yap hesabını sende gali..
Al bare birini zarar mertebesinde ..
Astrtıra dizel heçbek full 35 bin emmi. fiyat makul. emmi sevmem ben heçbeki. 7 kişilik alcem muhakkak.
maseratti değilsede c5 e bir adım bırakmışsın bir yerde.....gönül arzu ederdi gerektiği kadar takviye yapalım,şu bir adımıda at......gönül bu......
emmi astra classic dediğin 90 beygir ise
iyi düşün keza
bizim küçük biladerde var 90 beygir haçbak astra
lakin aldığına alacağına bin pişman
araba gitmemekte imiş
hele yaz olanda klima açılanda serin mertebede püfür püfür üfürende
araba yerinden zor kalkmakta demekte.
lakin benim corsa ona ferrari gibi gelmekte öyle zamatlarda.
ŞAban abim sağolasın. Allah razı olsun düşünmen yetende.
Okyanus emmi 90 bg yetmemekte o kasaya keza. Lakin yetmesi lazım aslında.
Ben 110 bg alıştım. matriks 100 kg daha ağır ama 110 bg yazın kilima açık hiç farketmemekte. Yokuşta bile kilima açık iken kapalı gibi gidende.
Lakin senin biladerin abartxtığı kadar olmayanda sanki .90 bg iyi beygir. Eski audi ler hep 90 bg idi. Hemide ikibin motur olanlar.
Neyse yarın böyük ittimal izmite araba bakmaya gitcek gibiyim keza. BEnimkine göstercem ona bakıp gelcem keza. NE diyende sen sikenik 7 kişilik pirivileyç hususunda.
emmi evrak üzerinde 90 beygir iyi gibi görünende
lakin bu opelin beygirlerinde var bir dert
bilmem belki hastadır belki zayıftır
belkide elinde kalan sütcü beygirlerini monte etti bu astralara
lakin arabanın 90 beygir olduğuna benim inanasım şahsen gelmemekte
keza bizim hanımın 65 beygir cliosu beygir gibi hoplayanda idi
emmi beygir var beygir var demekki.
ben piriveleçe iyi demiş idim emmi.
keza fuardada bıçak ile ortadan kesip iç kesitine de bakmış
keza dümenine geçip oturmuş idim
bence iyi araba
mamafih ben bile almak isterim lakin tarzı uymamakta bana
tespihli şahıslardan ziyade aklı başında insan arabasına benzemekte.
İlgili olabilecek konular
-
Baki Kılıçarslan Anam Türküsü Bozlak
24 Kas. 2024, 21:05 prodersler
01424 Kas. 2024, 21:05
prodersler -
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
02822 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk