Fotoğrafçılık Forumları
Rezalet ; Hyundai Almayın !
Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler.
nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.
#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.
orada ZB seni çok seviyor herhal emmi..
yes.
emmi bende grediynen otomofil almayı düşünmekteyim keza. Öbür türlü cebime giren para üzüm ve muadili olmakta keza borç yiğidin gamçısıdır. İşten kovulma korkumda yok sayılır govulur isem dazminatım borcu öder
alırlar emme anaktarı ilem arrabanı altından ama..tikat etmek lazım..
emmi bizi de ıslatacak idin üzüm ile.
lakin kırsal yörelerde yetişen bazı avkat türleri gündüz bile uyumakta yahut yüzünde sinekler uçuşaraktan uyuklamakta iş ve müşteri yoğunsuzluğu mukabili nedeniyle. ve o kişilerin binebileceği araba maksimum matruşka olmakta.
binaleyn bazı ünlü çok başarılı ve zengin avkatlar ise gece dahi uyumamakta ve çalışmakta. paraya para demeyen bu kişiler elbette opel corsa gibi lüks arabalara binmekte.
ZENGİN ÜNLÜ VE YAKIŞIKLI AVKAT MODELİ
emmi hesap eyledim yarın itibari ilen dazminatım 20k nın üstünde dutuyor. Ne yapsam kendimi mi kovdursam acep
bide üstüne dazminat davası açarın emekli adam çalıştırıyolar deyi. Avıkat var mı?
#bahattinakkaya' tarafından 30.11.2010 21:55:39 tarihinde düzenlendi.
emmi sen hiç ingiltere de kaldınmı ?
have you been in england any time ?
sanki seni ne york sokaklarında görmüş gibiyim.
keza ingilizler idi 20 bine 20k diyende.
Yav daha ıslatma işini yapamadık bari kovulma da şerikadan hemen..Önce o iş bitsin hele nerde halledecek isek evvela,sene bitiyor baksanıza..
okudum ilgi makaleleri okyanus emmi..çalış tabii..
genç milleti böyle emmi.
20 bin tazminatı hayel edince kendisini şerikadan deyil kapıdan pencereden bile attırası gelir hayel aleminde.
k.köy emmi bu bağaj kaportacısı bizi nerde ağırlasa dersin keza ?
İlgili olabilecek konular
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
05611 Nis. 2025, 22:36
ebede -
-
-
-
Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz
07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk
013007 Nis. 2025, 16:09