Fotoğrafçılık Forumları
Rezalet ; Hyundai Almayın !
Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.
#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.
Başköylübey bugün scenic almaya gitmiş idi.
Lakin scenic alıp köye döndüğünde, köylü kişiler arabanın ismini nasıl telaffuz edecek emmi.
Keza müstehcen mahiyetli telaffuz hatalarının yaşanması ve kahvede gülüşmeler olması an meselesidir.
Köybeyi kandırıp scenic satacaklar emmi.
Lakin arabayı alanda ıslatmak gerekir.
İkinci nevizade buluşması bizi beklemekte kumköy emmi.
P.tesi günü hanım pazardan barbun almış idi. Kg 3,5 tl mukabili. Lezzetli idi lakin.
Bazarda fiatları eyledir zati, üçbuçuk oluyor genelde..Tavada bişirip yiyin evcek arpa suyu ilem.
Kırsalemmi evine vardı demin..Sikeniki alacak lakin buhavta gıda veya pazirtisi filan..
Se enen turkte de barro bşk konuşuyor şimdi teve de..
Islatacağız elbette eyle kaçarı kuçarı yok bu işin..
Kırsalbey döndü efendiler ata arabası mukabili matiriksi ile.
Emmiler etiket önemli. Geçen hafta citroene gittiğimde sivil mukabili idim. Ordaki kız yüzüme bilem bakmamış idi. Bu sefer şeere giderkennesi geydiğim piyer kardin marka nacivert takım esvaplarımı geymiş idim. KIz beni kapıya gıda uğurladı biyol. DEmek yi kürküm yi.
Emmiler ben sikeniki telaffuz hatalarına rağmen beyendim. YArın ısmarış etcem izimite. SAtmayın diye. Güle güle kullanem.
KEza fordada baktım. 5 kişilik yeni cmaks için 52 dediler. bize gelişi 49.5 valla billa edebiyatıda yaptılar keza.
Netce itibariyle donanım ve fiyat olaraktan en iyisi sikenik afedersiniz.
Eyi bari..
emmi tesadüf bu ya cüzdan cüzdana karşı imiş derler bende bugün metro citi de grant c max gördüm ve inceledim keza.
keza mini etekli tanıtım kişisi broşür ve fiyat listesi de verdi.
artılar ve eksiler şöyle emmi.
c maxın şefer mahallesi daha iyi. normal araba gibi. göstergeler ortada deyil.
zati gösterge ortada olunca arabayı ben deyil başkası sürüyor imiş gibi yahut ben başkasının arabasını sürüyormuşum gibi veya bu arabayı kim sürüyormuş gibi gelmekte bana.
lakin c max da elektronik el freni yok emmiler. focus fotosunda gördüğünüz türden afedersiniz türü bir el freni var.
keza adaptif dönüş direksiyon dümenine duyargaçlı farlar da yok.
xenon da yok.
cam tavan var lakin açılmaz. sadece cam. aval aval gökyüzünü seyredersin ancak lensin ucuna polarize takıp.
ekran var lakin navigasyon yok ve koydurulamıyor. o ekran ne işe yarayacak ise.
soğutmalı torpido gözü yok.
artılar
yeni beygir moturuna 115 beygir bağlamışlar besilisinden
16 valf motoru artık 8 valf e indirmişler ki bunu iyi yapmışlar
keza renonun moturları hep 8 valftir onun için beygir sıpası gibi zıplar durur gaza dokunanda
x paketinde ( x paketi 5.500 tl emmiler ) otomatik park asistanı var
sen arabayı ileri geri viteslere takıyorsun sadece, dümeni o görünmez şahıs kişisi döndürüp park ettiriyor seni. keza benim gibi gözü kapalı park edenler için gereksiz olsa da hava atmak için gerekebilir bazen hatunlu kişiler kapsamında.
Evet emmi bahadırsal emmi demiş idide park asistanı kendisi park edende ben köysel düşünsel bazda inanamamış idim. Hatta iddiaya girelim mi lafzını pabıç bahalı mukabili künah diyerekten sinsice red etmiş idim.
Lakin bazı hususlarda sana katılmamaktayım. Alektironik park fireni yerine afedersiniz focus tarzı fireni tercih ederim.
Gösterge hususunda sonuna kadar katılıyorum sana. Lakin beyinsel olarak seni birkaç kez katlayacak seviyede bulunduğum için senin sanrılarının hiçbirisi olmamakta bende. Lakin genede analok göstergeyi tercih ederim. Hatta siyah beyaz olmalı vayt balans mukabili. ,Yihohohaa.
Emmi sovutmalı torpido gözü nasıl olmaz cmaksta. eminmisin.
yok imiş emmi
emmi ben hala birşeye çok şaşırmaktayım
kumköy emmi sana sadece izmite gidiş haritasını verdiği halde
dönüş haritasını vermediği halde sen nasıl geri dönüp de evine gelebildin emmi
zihohaha
İlgili olabilecek konular
-
Baki Kılıçarslan Anam Türküsü Bozlak
24 Kas. 2024, 21:05 prodersler
01124 Kas. 2024, 21:05
prodersler -
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları