Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Lcd Monitör Alım Sorunu
Ya arkadaşlar bu dslr alamktan bile zor. Neye dikkat etcem . NEler önemli. Örnekler ve fiyatlarla neyin ne olduğnu bi zahmet açıklasanız. Hani param falan yokta öğreneyim bi.
#lazut' tarafından 12.02.2008 16:51:42 tarihinde düzenlendi.
#lazut' tarafından 30.10.2008 12:33:20 tarihinde düzenlendi.
pardon lazuta bakmıştım..
Doğru topikte miyim?
doğru doğru. 17 inç i iptal ediyem.
ancak hala wideleri tavsiye etmiyorlar. 22 wide ucuz ama.
aoc diye bir marka varmış. Aslında samsung. ondanmı alsam.
aoc ne?? Atatürk Orman Çiftliği mi ?? Ayranıyla dondurmasıda var onun.
Aslında marka pek farketmiyor. ölü piksel olmasın yeter. birde dvi girişi olsun. Birde kendinden apörlesi olsun, masaüstünde ekstra apörle yeri rezervasyon yapmamış olursun. gerçi ben sonradan 2+1 aldım ama sen paraya kıyıp yapmazsın öyle birşey.
Benim yukarı kattaki akp li arkadaş adını hatırlayamadığım bir marka almıştı benimkinin yarı fiyatına. vallahi hiçbir fark göremedim. aynı görüntü işte hepsinde. herhalde markası şu ibm yi satın alan çinli şirket olması lazım. iki gündür kafama takıldı bir türlü aklıma gelmiyor. vaneo gibi birşeydi.
lenovo. sağlam laptop yapar.
lenovo. benim laptıpta lenovo. cühela abi. o ıbm.
aocta dünya piyasasının %25 ine sahapmış. Samsung yani.
dvi girişi yokmuş. Ama genede iyi demi. 340 ytl yi.
linki laptıp kopyalamıyo nedense idare edin.
http://www.hepsiburada.com/aoc-2216sw-22-5ms-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50655
ya bunu yada 19 düz alem. oda aoc. 322 lira.
17 inç ısmarışını iptal ettriyom.
bu arada hdmi girişi ne.
hem benim 2artı birden 2 tane var. birde 5 artı birim var.
zenginbeyim ben.
iptal edemmi siparişi
evet lenovo doğru. uyduruk marka olsa bile paneli kendisi üretmiyordur o yüzden çok farketmez diyorum ne marka alırsanız alın.
pazarbey hayırlı işler. kriz başladı. seneye range rover sport hse mi alsa yoksa vogue mi alsam diye topic bekliyroum senden. daha olmadı en azından Q7 yi yakıyorum diye topic açmazsan valla altıntaşa define aramaya gelirim senin evin bahçesine. pardon şatonun.
pazarbey sende hangi lenovo modeli var? bilgisayarı yenilerken bu sefer hp yerine lenovo düşünüyorum. nasıl memnun musun? herkes iyi diyor tabi kullanandan tavsiye almak gerek. bi izlenim yaz bakalım
q7 pek güzel hakket. Niye yakem kine.
Abi bakma işler kesat. Ama bu ay sürpiriz paralar geldi. ondan.Birde biliyonuz bizim iş hep bilgisayarla. Mecbur alcez .almışken iyisini alam.
Bakın bufalocuğum wide 22 al diye bastırıyo.
Ayarcanlı memnunum lonovodan.
Sipariş nolcek.
fiyat iyi diyorsan bence monitör iyi. 0,27 nokta aralığı da iyi. genelde monitör boyutları büyürken çözünürlük yerine nokta aralığı artıyor bir çeşit hile yani. ama bunun aralığı benim 17 inçten de iyi herhalde.
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Odak Sorunu Vizör Ve Lcd
19 Mar. 2017, 13:51 eemehmetkayali
2364026 Haz. 2017, 11:11
buzlucam -
Nikon D40 Lcd Ekranda Beyaz Patlamaları
29 Oca. 2014, 13:50 kkaank
4627027 May. 2017, 16:31
papriko -
-
Fujifilm Finepix S5800 Lcd Ekran Kırılma