Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Ne masajı ki hem o..
yok emmi ikinizede. istanbul fotosu ilazım.
Lazut emmi sanatkarların gazandığı para helaldır. Herkes sanatkar olamaz. Netekim ne dedi Atamız [ Herkes mebus, vekil, ve hatta reisi cumhur olabilir ama zanaatkar olamaz ] Sen kendin niye yapmadın madem kantini Yimedi demi. Laf sırası geldimi benim memleketimde herkes vatanı için keser sallıyo bilem deyyon. Bak hoca bu memleketin yükünü çiftçi leşberlerlen vergi mükellefi esnaflar çekiyo. Pazar emmiye sor bak obiliyo galikin .Sen ver o marangozun parasını 50 lirada başiş ver galikin ne olcek yani boyunmu kısalcek
merdiven altına kantin yapılmaz emmi.
keza yapılır ise merdiven altı tost üretimine karşıyız biz şahsen.
ağzına sağlık tesfiyeci hocam. bunların günlüğü vergisi algısı ile en az 150 lira. napıyola ağşama gıda. çocuklara ders anlatmanın nesi va demi.
Tesfiyeci emmi biz parasını çok bulup vay efendim neden o kadar istiyon demedik ki..
Allah rızası için yazdığım yazılar o taraftan öylemi okunuyor?
Adam 250 tl almak için zahmet edip 10 dakasını ayırıp parçalrı kesip buyur hoca demiyor mesele o..
Zaten geçen akşam sekiz bucuğa kadar okulda amele gibin çalıştım.Adamdan sadecekontra plakları kesmesini istedik..
Emmiler biz burda çoluk çocuka dışarıdan 250 kuruşa aldıklarını 150 kuruşa satmak için uğraşıyoruz ..Siz örtmen olmayınca anlayamazsınız öğrencilerinizin başlaları tarafından hunharca aldatılmasının veridği acıyı..
yok emmi ikinizede. istanbul fotosu ilazım.
anlamadım bişi ya pzremmi,,..
emmi velilerden bir marangoz edinmeye çalış kendine.
yahut testere al kes.
mamafih testere alır iken süpermarket kameralarına yakalanma.
Kantincilik zor ve uğraş ister , pek para kazandırmaz,, O A Birliği de uğraşsa da zor,orta direk vatandaşa hizmet etmek adına..Olanda md'lere oluyor orada zati..Ceryan parası da var, ısınma vs..
Aile Biriğne vermedik o işi..Bir sürü vergisi var.Kooperetif kulübü bazında açtık..Amaç çoluğu çocuğu kurda kuşa yedirmemek..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-