lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi kusura bakma kırsal mırsalız ama bizimde bi standardımız var. herkeşi alamayız öyle. Standartlarımıza uymamaktasın. Genede telefonunu bırak biz seni ararız.
emmi yerden ısıtmada pek güzel be ıscacık oldu ayaklam gali.

Tarih: 6 Ekim 2010, 13:20 - İp: 78.***.**4.59
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

çınnnnn çınnnn

Tarih: 6 Ekim 2010, 13:20 - İp: 212.***.**2.135
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

gündüz öğlen vakti evde pineklediğine göre belli oluyor emmi senin standartlar.
tükana gidip sinek avlasaydın daha iyiydi.

Tarih: 6 Ekim 2010, 13:33 - İp: 85.***.**0.176
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

büroya sinek kızartıcısı alıp otomasyon sistemine mi geçtin yoksa emmi ?

sen evde ayağını ısıtır iken dükkanda sinekler otomatik olarak avlanıyor.

işi ilerletmişsin emmi.

Tarih: 6 Ekim 2010, 13:38 - İp: 85.***.**0.176
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi ben ehli keyf adamım. Keza seni Altındeşe gabıl etmemiş olmam sebebiyle sineklerimize laf atmaktasın. Lakin ayıp olmakta. KEza bizim çocuklar açmış kapıları ev ıscak diye dolmuşlar bütün sinekler içeri. Biraz sonra Afyona gitcem arızalı çıkan yemeniyi değiştircekler. En iyisinden aldık gene arızalı çıktı. Keza zaten bütün alışveriş merkezleri beni tanımakta 45 numara ayakkabı yok demekte.
Emmisel bey otomatik senek avlama aleti var zati. lakin onu şimdilik gece lambası mahiyetende kullanmaktayız. İşe yaramamakta.
LAkin büroya baş kaşıma aygıtı almayı düşünmekteyim. Zira başımı kaşıcek vaktim yok. Varmıdır hepsi buradada acep bu aletlerden.

Tarih: 6 Ekim 2010, 14:21 - İp: 95.***.**4.92
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Öteki kadın asıl kadına tazminat ödemesini, karar gereği onanmış pzremmi..Oku bak tık. ..

Kırsalına bir başka avkat daha şart pzremmi, birini yollayalım da yerleşsin senin kırsal yerleşkene..Güle oynaya işinizi yaparsınız, biryere gitseniz sıkışmazsınız da..

Bir yemeni için taa üşenmeden afyanlara gidiyorsun,, gittisi geldisi on yemeni parasına gelir mantaliten icabı..

Neyse bu sene iyi donmalar size.. havanız ne olursa olsun, lastiğinizin havası iyi olsun,donsuz günler dilerim..

Tarih: 6 Ekim 2010, 19:38 - İp: 85.***.**4.117
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lazut oku bak bakam..

Tarih: 6 Ekim 2010, 19:45 - İp: 85.***.**4.117
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi geçen sene öyle birhaber yapmıştım ki yerel siteye ..
Başım bir sürü belaya girmişti..

Burda da aynı .:Adamlar yetmiş metre şağpıya 50 metre ileriye kadar kazmışlardı..
Ve köylülrin dediği ayda bir bir papaz gelip çalışmalrı denetliyor ve kazmaya devam deyip gidiyordu..

Kazdıkları yer de rakımı 2000 metre olan bir yayla.bunun üzerine ben de "yaylada Papaz Ne Arıyor" diye acaip birhaber yapnmıştım..

Vay sen misin o haberi yapan..meğer cendermeler suçüstü için an "kolluyorlarmış" ..Mış diyorum çünkü kendilerini ancak öyle savundular..İl emniyetve garnizon komutanlıkları bile ayağa kalkmıştı..

Haa sorra mı ne oldu?..
Altı kişiyi içeri attılar..
Kuuyu kapatıldı.
Ama papaz bulunamadı..
Ben ise şükür halen daha buradayım..

Tarih: 6 Ekim 2010, 21:46 - İp: 88.***.**1.53