Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Pupaz kılığına girmiş biridir o,oradaki işçileri sürtüyor işte bigüzel..Yok oldu o da değilmi ortadan..
Evet emmi aynen..Sır oldu gitti..Dur bak o haber için çektiğim fofotoğraflardan birini koyayım buraya..
Koy tabi,onları da görebilelim bari sevabına..Paylaşmak iyidir hep ..
Popazı çekmedin hiç değilmi.
Evvelden de buralara başkaları gelip kazıp kaçmış baksana,erozyon zamandan bazı şeyleri götürmüş ama..
Salak bunlar yaa..
Emmi geçen yılın nisan ayıydı..
Ama o zamna çok sıkıntı çekmiştim..
Hanigzaeteci kimliğim olsa gam yemeyeceğim..
Ama öte yandan bu kazı yapılan yer de yolun 500 metre karşısındakalıyor..
Yani cendermelerin gittiim köyegiderken bu alanı görmemeleri mmkün değildi..
Onun için onların suç üstü yakalayacağız diye kendilerini savunmları bana pek inandırcı gelmemişti..Çünkü köylülerin dediğine göre 7-8 aydır bu kazı devamediyormuş..7-8 aydı hiç mi suçüstü yakalayamadılar onları anlamak mümkün değil..
Emmi üş maıymunluk mertebesi vardır biliyorsun,, herkeş kendini gandırıyor demekki.
Aynen öyle emmi, aynen öyle..
Mesela bugün yaşadığım bir olay..
Adamın biri geldi.yeğeni 6 yıl önce bizim okuldan mezun olmuş, ancak diplomasını kaybetmiş.Şimdi de açık öğretim fakültesine kayıt yaptıracağından diploma suretiistiyor
çok masumane bir istek..Ancak işin kaşıdıkça öyle olmadığı ortaya çıktı..
Ben gazeteye kayıp ialnı vermesini ve dilekçesine de bunu eklmesi, bana ondan sonra gelmesi gerektiğini söyledim.aDAMIYK MIYK ETTİ AMABİZ NUH DEDİK PEYGAMBER DEMEYİNCE çıktı gitti.
Aradan yarım saatgeçmeden şube müdürü aradı..
İşte hocam şöyle de böyle de şimdi dilekçeyi versin , siz diploma suretini verin ona gazte ilanını ben sonradan size getireceğim.
Ya hocam bu mümkün değil, bu suç falan ne dediysemfayda etmedi..Nihayet "öğrencimiz" üniversite hakkını kaybewtmesin diye tamam gönderin o vatandaşı geri dedik..
Ama Allah kulunu koruyacak ya..İçim kan ağlaya ağlaya yanıma gelen adamın işi için geçmiş dönemdeki diplomadefterine baktım..Önce diplomasını hiç almadığını sonra ise diplomanın okulda olmadığını farkettim..yetmedi biraz daha evrak karıştırınca diplomanın Hacettepe Ünivesitesine gönderildiğini anladım..
Ve iş çözüldü..Meğer bu vatandaşın yiyeni 200 5de üniversiteyi kazanmış ama sonra evlilik yapınca okuldan ayırlmış..Haliyle diploması da o üniversiteye gömnderilmiş..
Yani kaybetmesi mümkün değil kihiç almamaış..
Am aüniversiteye fgidip tasdikname falan alacağına işin en kolayı bize gelmiş..Haman aldım evrakları şube müdürnün yanına gittim.
Dedim burada herkesin bir hamili bulunuyor amaşükürbizim deAllahımız var..Bakın dedim ..Durum böyleböyleböyle..Hadi bakamşimdi sizverin buna diploma surteini de görem..
Tabi sıkar..Sıktı da..
Yani demem o ki şube mdüürü yaniamirlerinmiz b izi yanlışa zorluyortlarsa başkalrı neler yapmazki..
Niye gülüyon emmi..Yoksa o papaz efendi sen miydin?
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268821 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-